Abundance Meditatie

Met deze Abundance Meditatie stem je je frequentie af op vrijheid en overvloed. Hierdoor laat je nieuwe mogelijkheden naar JOU toekomen. Activeer je magnetische veld en sta op van je meditatie alsof je het al hebt gemanifesteerd.

De Abundance Meditatie zorgt ervoor dat er flow in je leven is en dat er mogelijkheden en nieuwe kansen naar JOU toekomen. Het zorgt ervoor dat je voelt dat je het waard bent om te ontvangen. Na het doen van de meditatie weet je kristalhelder weet wat overvloed voor jou betekent. Deze meditatie is een kant-en klare practice die is afgestemd op overvloed. Na deze mediatie zit je standaard op een hogere vibe.

Met deze meditatie heb je een eigen meditatiescript voor overvloed. Hiermee leer je bewuster te worden van je (geld) blokkades en hoe je iedere dag je energie kunt afstemmen op overvloed en vrijheid.

Abundance

Journalen voor de Abundance meditatie

Je geeft de meditatie extra kracht door voor de meditatie te journalen. Hierdoor zet je een heldere intentie. De schrijfopdrachten in het Werkboek helpen jou helder te krijgen wat overvloed voor jou betekent en welke blokkades je hebt. Met de meditatie ga je jouw toekomst herhalen en te romantiseren. Jouw hersenen weten niet wat echt en niet echt is. Als je dit op de juiste manier doet, dan is het pure magie.

Inhoud Abundance Meditatie

  • Downloadable Abundance werkboek
  • De gratis Abundance screensaver
  • MP4 audio file van de Abundance Meditatie
  • Instructies over hoe de meditatie werkt

Het is ook mogelijk om deze Abundance meditatie samen te bestellen met de Intentions meditatie voor € 39,-. Klik hier

Teacher

Christine Beijnen

Ze heeft haar riante baan ingeruild om vrouwen te helpen hun droomleven te manifesteren. Ze geeft les over de moderne wetenschappen achter de magie van manifesteren. Ze is expert in quantum fysica en neurologie en combineert dat met oude wijsheden. Met haar unieke meditaties krijg je toegang tot je onderbewustzijn waar je je overtuigingen kunt veranderen.

Voorwaarden

Je ontvangt de meditatie direct na betalen op de betaalpagina. De meditatie komt in MP4 formaat.