Online training angst overwinnen

Deze online training Angst overwinnen is voor jou als jij last hebt van angsten of paniek. Dit kunnen aanvallen van angst zijn of chronische angst. Je kan het misschien wel voelen dat de angst ‘oud’ is. Als het in je lijf zit veroorzaakt daar ook allerlei klachten zoals verstijving, slapeloosheid of spanning in je spieren. Dit kost allemaal veel energie.

De manier waarop we tot nu toe met onszelf en de aarde zijn omgegaan, klopt niet meer. We leven in een tijd waarin oude systemen omvallen. Er is een nieuwe weg nodig. Een nieuwe manier om met de wereld en de natuur om te gaan. Maar ook: een nieuwe manier waarop we met onszelf omgaan.

Meer vanuit flow. Minder vanuit controle.
Meer vanuit intuïtie. Minder vanuit het hoofd.
Meer vanuit mogen. Minder vanuit móeten.

De overstap van de oude naar de nieuwe wereld is intens. Vaak zijn het de gevoelige mensen die deze overstap als eerste maken. In de praktijk betekent dit dat er een detox gaat plaatsvinden in jouw systeem. Alles wat ‘oud’ is komt omhoog om liefdevol losgelaten te worden. Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar deze detox kan zorgen voor chronische angst of zelfs paniekaanvallen! Er kan bijvoorbeeld oude pijn omhoog komen of thema’s waarvan je dacht dat je ze al verwerkt had. Het kan ook gebeuren dat jouw lijf ‘ineens’ in de angst schiet terwijl je geen idee hebt waar dit vandaan komt.

Dit hoort er allemaal bij en er is ook een manier om jezelf hiervan te verlossen. Zodat je weer uitkomt bij innerlijke rust, balans en vrijheid.

De Bliss methode van Bliss Academy is een combinatie van diverse technieken om je bewustzijn te vergroten. De methode bestaat uit de nieuwste wetenschappelijke inzichten, gecombineerd met spirituele inzichten. Ook gaan we aan de slag met zelfcompassie.

 • Het zijn heldere en duidelijke stappen.
 • Je kunt de methode altijd en óveral toepassen.
 • Het maakt niet uit waar je bang voor bent. Je kunt het toepassen op elk thema.

Resultaten van de Online training angst overwinnen

 • Je angsten worden minder en duren steeds korter. De angst wordt steeds beter behapbaar.
 • Chronische angst vermindert en je krijgt er ontspanning voor terug.
 • Je vindt je gevoel van veiligheid terug.
 • Je kunt de dingen doen die jij graag wilt doen met je leven.

Veel psychologen werken nog vanuit de oude systemen; vanuit het oude bewustzijn. Maar voor een groep (sensitieve) mensen werkt dit niet meer, of niet voldoende. Vaak heb je “naast de reguliere therapie” nog wat extra’s nodig. En dan is deze online training er om jou extra te ondersteunen.

Angst hoeft jou niet te belemmeren ook al voelt het leven nú als een constante strijd. Als je verlost raakt van angst, gaat jouw levenskwaliteit enorm vooruit. Je voelt je weer blij. Rustig. Relaxed. Je kunt weer afspreken met mensen, zonder dat jij jezelf de hele tijd afvraagt of je dat aan kan. Met de cursus angst overwinnen lukt het je om de angsten of paniekaanvallen vóór te zijn, zodat je er niet meer in meegezogen wordt.

Jij verdient een leven vol innerlijke rust. Een leven waarin jij jouw hart kan volgen. Deze training is geen vervanging van andere vormen van therapie, maar een hele krachtige aanvulling daarop. Zodat jij sneller gaat herstellen.

Inhoud Online training angst overwinnen

Deze training angst overwinnen bestaat uit een concreet stappenplan. In totaal zijn er 5 modules. Elke twee weken ontvang jij een nieuwe module in je inbox. In deze modules vind je:

 • Krachtige video’s waarin ik de theorie met jou deel.
 • Begeleide oefeningen om je bewustzijn te vergroten, waardoor je sneller verlost bent van jouw angsten.
 • Schrijfopdrachten om meer inzicht te krijgen in de oorsprong van jouw angsten.
 • Lichaamsgerichte oefeningen waardoor je sneller in je lijf komt (ipv alleen maar in je hoofd).
 • Energetische oefeningen waarmee jij je veiliger gaat voelen hier op aarde.

In elke module gaan we weer een stapje verder de diepte in. Je houdt gewoon toegang tot al het materiaal van de training ‘Angst overwinnen’, dus je kunt er helemaal jouw tijd voor nemen.

Teacher

Lieke Meertens

Lieke beleefde een spiritueel ontwaken rond haar dertigste. Dit was na een periode van burn-out, depressie en angsten. Sindsdien beloopt ze het pad van spirituele groei en bewustwording. In 2012 startte ze een blog om haar ervaringen te delen. Dit groeide uit tot een bedrijf met online workshops en trainingen. Haar trainingen worden aanbevolen door diverse therapeuten en huisartsen en ze verscheen in verschillende tijdschriftenlees meer
Voorwaarden

Na betaling krijg jij meteen toegang tot de workshop. Je kunt de video in jouw eigen tijd en tempo bekijken. Je krijgt jarenlang toegang. Herhaal dus zo vaak als je wilt.

Video

Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact
Voldoening
Aanbeveling
Locatie

Gratis maankalender 2022

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de maankalender van 2022.