Deze online chakra cursus gaat jou leren hoe je met het juiste hulpmiddel gemakkelijk je chakra’s kan leren begrijpen en te begrijpen en hoe je ermee kan werken. Als je niet verder komt in het leven is daar vaak een energetische reden voor. Je kunt er gefrustreerd van raken of zelfs slapeloze nachten van krijgen. Wat het ook is, er is een corresponderende chakra die het veroorzaakt.

Chakra’s hebben je aandacht en medewerking nodig om je volledig van dienst te kunnen zijn. Als je niet luistert naar wat jouw chakra’s jou proberen te vertellen, word je weggetrokken van je hoogste bestemming – in de vorm van energieverslindende omwegen. Doodlopende wegen. En obstakels waardoor je je verloren, gefrustreerd en gestrand voelt.

7 chakra's

Chakra cursus

Het Chakra cursus programma geeft je de middelen om te bepalen welke van je chakra’s aandacht nodig heeft. Ook geeft het de tools om die chakra snel te deblokkeren en van energie te voorzien. Op deze manier kan het corresponderende levensgebied tot bloei komen. In deze cursus gaan we ook veel dieper en laat je je ware aard zien. Je leert hoe je een mooie balans kunt creëren tussen de energetische, emotionele en spirituele aspecten van je wezen. Het resultaat? Je zult nooit meer verdwalen, vastzitten of worstelen met het gevoel niet te weten wat er aan de hand is of hoe je het kunt herstellen.

Het Chakra cursus-programma belichaamt een krachtige holistische benadering van energetische genezing. Het betrekt elk aspect van je wezen voor buitengewone persoonlijke groei en transformatie. Door je geest, lichaam en ziel te verkennen, lokaliseer je en genees je snel de energetische wortels van zelfs je meest hardnekkige persoonlijke barrières – en op haar beurt brengt dit je veel verder dan conventionele energetische healing die alleen de symptomen behandelt.

Wat ga je doen tijdens deze chakra cursus?

Je neemt een diepe duik in je ware energetische zijn

LICHAAM: door middel van eenvoudige, gemakkelijk te volgen yoga en bio-energetische oefeningen.

DENKEN : door je mentale patronen te verkennen die zijn ontwikkeld tijdens de belangrijkste ontwikkelingsfasen van je kindertijd.

ZIEL: door je bewustzijn uit te breiden en je grotere universele ervaring aan te spreken.

Inhoud Chakra cursus

  • Jouw persoonlijke cursus om stralend in het leven te staan
  • 8 maanden lang begeleiding
  • Elke week oefeningen om je leven te verbeteren, die je dagelijks kunt toepassen
  • Allerlei verschillende manieren om met de chakra’s te werken
  • Chakra healing sessies, begeleide meditaties, yoga asana’s, affirmaties, mantras en visualisaties om met je chakra’s in balans te brengen
  • Levenslang toegang tot het werkboek, de video’s , audio bestanden en presentaties
Teacher

Raymond Besems

Raymond Besems is de oprichter en eigenaar van Anand opleidingen. Hij doet al meer dan 25 jaar aan yoga en heeft 13 jaar een eigen massagepraktijk gehad. Vanaf 2002 geeft hij cursussen en opleidingen op het vlak van massage reiki, yoga en meditatie. Hij volgde o.a. een cursus aura healing, leraarstrainingen in yoga, meditatie, acupressuur, voet- en handreflexologie, ayurvedische massage, sportmassage, stoelmassage en Thaise yogalees meer
Voorwaarden

De online cursus kan direct betaalt worden via een betaallink. Je ontvangt binnen 1 a 2 werkdagen de inlog voor de cursus omgeving.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review