• Datum: 04-02-2022 om 14:00
  • Einddatum: 04-02-2022 om 22:00
  • Jacqueline Brandes
  • Prijs:

De choco bliss Voyage ceremonie is een soort van cacao ceremonie maar dan met de inname van chocolaatjes die Choco Bliss genoemd worden. Door het nemen van deze chocolaatjes maak je een innerlijke reis naar spirituele groei en emotionele heling. De MunayQi Choco Voyage ceremonie opent je hart gaat en leert je vanuit liefde weer genieten van het leven. De ceremonie biedt een veilige weg naar inzichten en zorgt voor heling van pijn uit het verleden en heden.

Choco Bliss

Met behulp van de choco bliss chocolaatjes kan je in contact komen met je innerlijke wijsheid. De MunayQi ceremonie helpt je problemen onder ogen te zien en jouw KrijgerGodinnen Power te ervaren.

Indeling van de avond

  • Bespreking vooraf met ruimte voor vragen.
  • Begeleiding trancereis
  • Diner
  • Ervaringen delen

Tijdens  de Choco Bliss voyage ontspan je in een relax stoel. Het is een prachtige ervaring om in verbinding te komen met jezelf,  gelijkgestemden, vrienden, geliefde of familie.

Choco Bliss :

  • Neemt blokkades weg
  • Maakt contact met hoger bewustzijn
  • Plantmedicijn met 20 kruiden waaronder cacao, kaneel, kruidnagel, basilicum en meer

De chocolaatjes brengen je in contact met je hart en gedachten komen tot rust. Je ervaart jezelf makkelijker als een multi-dimensionaal wezen. Terwijl je wanneer je de ogen opent in het aardse hier en nu bent. Je stelt jezelf open om in verbinding te treden met andere dimensies.

Voorbereiding Choco Bliss ceremonie

Het is aan te raden om de 3 dagen voorafgaand aan de ceremonie zo zuiver en plantaardig mogelijk te eten. Vermijd hierbij koffie en vlees. Mediteer geregeld en schrijf op wat je uit de ceremonie wilt halen. Je kan open erin stappen maar het is aan te raden met een intentie om je reis wat meer richting te geven. De ceremonie begint rond 16:00 uur. Stop dan met eten vanaf 13:00 uur. Neem de dag na de ceremonie tijd om door te genieten in de natuur, te schrijven of te rusten. Laat de dag na de ceremonie dus bij voorbaat leeg in je agenda. Je krijgt geen kater. Het is belangrijk om goed te drinken.

Teacher

Jacqueline Brandes

Heldervoelend, leergierig, energiek en een passievolle Stress Transformatie therapeut en lichtwerker. Nu 41 jaar en heb 2 mooie dochters van 9 en 13 jaar. Samen veel meegemaakt, van scheiding, geweld en dakloos zijn aan toe. Dit heeft mij doen besluiten al mijn kennis en ervaring te bundelen om anderen te helpen meer vanuit het hart te gaan leven.
Voorwaarden

Ben je onder behandeling of gebruik je medicijnen? Raadpleeg dan eerst een arts voordat je deelneemt aan deze cacao ceremonie met Choco Bliss.

Video

Locatie

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review