Online cursus maak kennis met astrologie

Wil jij meer weten over astrologie en geboortehoroscopen en herken jij de eigenschappen die bij je sterrenbeeld horen? Met deze online cursus astrologie kun jij onderzoeken wat astrologie werkelijk is en of het bij je past.

In deze online cursus kennismaken met astrologie krijg je een duidelijke en eenvoudige introductie in de astrologie. Je leert je eigen geboortehoroscoop te maken waardoor je jezelf beter leert kennen. Een geboortehoroscoop is een tool is om oplossingen te bieden voor je problemen en je kan laten zien wat je levensopdracht is. Voordat je jezelf vast wil leggen aan een meer complete cursus over astrologie, kun je met deze cursus eerst ontdekken wat astrologie is, wat je ermee kunt en of dit echt iets voor je is.

Inhoud cursus maak kennis met astrologie

In 5 dagen leer je via heldere instructievideo’s en/of les- en werkboeken op de online academie van Het 12e Huis de basis van de astrologie. Je leert hoe je een persoonlijke geboortehoroscoop moet maken en hoe je dit kunt vertalen naar jezelf. Vooral je sterrenbeeld, je ascendant en de 12 dierenriemtekens worden onder de loep genomen.
Je leert in deze online cursus niet alleen theorie, je gaat ook praktisch aan de slag! In iedere les krijg je een aantal opdrachten waar je mee gaat oefenen. Op die manier leer je de basiskennis van astrologie, te koppelen met je karakter en hoe je een geboortehoroscoop kunt lezen.

Door de opdrachten te doen, je duidingen te delen in de besloten Facebookgroep, breng je de opgedane basistheorie van de astrologie in de praktijk. Door iedere dag de opdrachten te doen, krijg je ervaring. Het is belangrijk dat je de basisbetekenissen van de dierenriemtekens, planeten, aspecten en huizen leert duiden naar jezelf toe. Hier maak je gedurende de lessen kennis mee. Je hebt op ieder gewenst moment de mogelijkheid om vragen te stellen via de besloten facebookgroep. Op deze manier is de cursus interactief en toch kun je het volgen vanuit huis, in je eigen tempo op een moment dat het jou uitkomt.

Lessen cursus kennismaken met astrologie

Les 1 – Inleiding in de astrologie, uitleg over de online cursus, de basis en je leert hoe je zelf gratis een persoonlijke geboortehoroscoop maakt

Les 2 – Uitleg over de je sterrenbeeld en je ascendant. Hiermee start je de duiding van je eigen geboortehoroscoop

Les 3 – Basisuitleg over Ram, Stier, Tweelingen en Kreeft, inclusief ascendant en 1e t/m 4e huis

Les 4 – Basisuitleg over de Leeuw, Maagd, Weegschaal en Schorpioen en 5e t/m 8e huis

Les 5 – Basisuitleg over Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen en het 9e t/m 12e huis. Afsluiting van de online cursus Kennismaken met Astrologie.

Je kunt op elk gewenst moment starten met deze online cursus Kennismaken met astrologie. Je maakt automatisch deel uit van een enthousiaste groep mede-cursisten, op de besloten Facebookgroep.

Teacher

Esther van Heerebeek

Ik geef al ruim 15 jaar consulten, cursussen en workshops op spiritueel vlak. Ik ben auteur van Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en De Maankalender. Wekelijks schrijf ik horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Mijn passies voor tarot heeft mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag leren!
Voorwaarden

Je ontvangt binnen 48 uur een inlogcode voor de online leeromgeving. In deze leeromgeving krijg je elke week toegang tot een nieuw hoofdstuk. Ook krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep om vragen te stellen. Je kunt op ieder gewenst moment en in eigen tempo kunnen beginnen met de cursus.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review