Online cursus van klacht naar kans

In de online cursus Van Klacht naar Kans van dokter Juriaan krijg je handvatten om de ongemakken in jouw leven te keren. Op een manier dat ze weer vóór in plaats van tegen je gaan werken. Als je met je hoofd geen ‘nee’ meer kan zeggen, gaat je lichaam het voor je doen.

Voor wie is deze online cursus geschikt?

Voor iedereen die wel eens in min of meerderde mate mentale en/of fysieke klachten ervaart en graag de onderliggende oorzaken wil onderzoeken en aanpakken. Dit is geen quick fix. Het vraagt om tijd, toewijding en nieuwsgierigheid om je leven te veranderen. Dat ga je alleen doen als je zeker bent dat je aan verandering toe bent. Wanneer je de bereidheid hebt om keuzes te maken die goed en kloppend zijn voor JOU.

Wat mag jij veranderen in jouw leven, zodat het weer goed en kloppend voelt? Een vol hoofd, mentale of fysieke klachten, als je dit niet wilt voelen ga je er van weg. Dit is makkelijker dan ooit in een maatschappij met alle mogelijkheden en verleidingen zoals werk, fastfood en Netflix. Je gaat maar door en intussen voel je aan alles dat er iets niet klopt. Je hebt plaats genomen in de wachtkamer van je eigen leven. Als jij wilt leren hoe jij zelf weer de leiding kan pakken over jouw fysieke en mentale gezondheid, dan is deze online cursus van klacht naar kans iets voor jou. In plaats van te focussen op symptoombestrijding, is het tijd om eens goed naar de onderliggende oorzaak te kijken. Via deze weg kun je waarden als gezondheid, vrijheid, vertrouwen en voldoening in jouw leven gaan realiseren.

Ben je moe of zelfs opgebrand en vind je het moeilijk om grenzen aan te geven? Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Heb je last van somberheid, of kun je soms prikkelbaar zijn? Voel je je minder fit dan je zou willen of heb je langere tijd sluimerende fysieke klachten? Medicijnen zullen waarschijnlijk slechts tijdelijk werken. Deze klachten zijn vaak symptomen van iets anders.

Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je je lijf leert voelen, oude denkpatronen loslaat, waarbij je ongemak en pijn leert dragen en contact maakt met je innerlijke drijfveren. In de online cursus van klacht naar kans leer je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

5 pijlers

 • voeding
 • beweging
 • bewustwording
 • feiten
 • emoties

Via deze vijf pijlers kijken we naar jouw fysieke en mentale gezondheid. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze online cursus ga je ontdekken hoe jij je op beide vlakken weer echt fit kan voelen. Je zal ervaren dat je zelf een enorme invloed hebt op jouw welbevinden.

Wat leer je in de online cursus van klacht naar kans?

 • De strategie die iedereen al jaren toepast werkt niet
 • Diëten kan giftig zijn en trainingsschema’s falen​
 • Breed en compleet beeld op jouw gezondheid
 • Met welke vraag je leven drastisch kan veranderen​
 • Verbeter de verbinding tussen jou en jezelf

Module 1 – Je lijf als perfecte thermometer

Verbeter jouw leven door naar je lijf te luisteren. Wat heeft jouw lijf jou te vertellen? Daar waar je met je hoofd geen ‘nee’ zegt, gaat je lichaam het voor je doen. Wat mag jij veranderen in jouw leven, zodat het weer goed en kloppend voelt voor jou?

Module 2 – feiten

In module 2 gaat het over de praktische en feitelijke informatie omtrent jouw fysieke of mentale klacht. Sinds wanneer en hoe is het ontstaan? Wat heb je er tot nu toe aan gedaan. Wie heb je om hulp gevraagd en wat is het effect hiervan geweest? Kort samengevat welke informatie heb je en wat ontbreekt er nog.

Module 3 – voeding

Hier kijken we naar jouw voeding vanuit nieuwsgierigheid. Wanneer en waarom eet je eigenlijk? Vaak eten we vanuit een gewoonte of gebruiken we voeding om een ander ongemak te compenseren of te vermijden. Soms zijn dit ongemakkelijke gevoelens als pijn, verdriet of verveling. Is het voeden of afleiding?

Module 4 – Beweging

We weten wel dat bewegen goed is. Maar wat is het beste om te gaan doen? Cardio, krachttraining? En hoe vaak in de week en hoelang? Dit lijken makkelijke vragen maar ze zijn de praktijk  lastig te beantwoorden. Module 4 neemt je mee om deze vragen te onderzoeken en te ontdekken wat goed en kloppend voelt voor jou.

Module 5 – Emoties

In hoeverre heeft jouw mentale of fysieke klacht invloed op jouw leven? Deze module gaat over de emotionele impact van jouw klacht.

Cursus van klacht naar klans

De online cursus bestaat uit:

 • video’s
 • audiofragmenten
 • handig werkboek
 • gratis e-book
 • 3 geleide meditaties
 • mealplanner

Dokter Juriaan begeleidt jou om meer inzicht in jouw fysieke en/of mentale klacht(en) te krijgen.

Teacher

Juriaan Galavazi

Als ik één ding de afgelopen vijftien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn. Ze zorgen voor klachten zoals chronische vermoeidheid, slaapproblemen, somberheid, hartkloppingen, blessures, of buikklachten. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Het is mijn missielees meer
Voorwaarden

Voorafgaand de transformatie sessie ontvang je (rond 16.00 uur) mail met uitleg en een link naar de sessie. Zorg bij aanvang van de sessie dat je een comfortabele en rustige plek in huis hebt met een sterke internetverbinding. Via de link kom je bij de live sessie met Juriaan. Je bent nu klaar om de sessie te starten. De sessie duurt 75 minuten.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review