Dreamy Yin Yoga Even Niets

In deze Dreamy Yin Yoga les hoef je niet te presteren. In deze yin yoga les gaan we ademhalen, loslaten en vooral luisteren naar jouw lichaam, terwijl je een ontspannen houding aanneemt.

Dreamy Yin is een mix van yin yoga een Yoga Nidra rondom een thema. Tijdens yin yoga hou je zittende en liggende houdingen meerdere minuten vast, zodat je je aan de houding kunt overgeven. Bij Yoga Nidra hoef je alleen maar te liggen en luisteren. Yin en nidra is een combinatie om bij weg te dromen.

Deze Yin Yoga les gecombineerd met yoga nidra duurt 50 minuten.

Benodigdheden Dreamy Yin Yoga:

  • Yogamatje
  • (Meditatie)kussen
  • Dekentje
  • Warme sokken
  • Bolster of opgerolde deken

Optioneel kun je een blok en een oogkussentje gebruiken. Het is aan te raden om een dagboekje bij de hand te houden. Op deze manier kun je na de les je ervaringen opschrijven.

Share :

Teacher

Marjolein Blaauwbroek

Yoga is voor mij adem, lucht, energie, bewustzijn. Yoga helpt mij om naar mezelf te kijken, naar mezelf te luisteren en mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik geef niet alleen yogales, maar ik zie mijzelf als yogi. Als yogi leef ik vanuit de yogagedachte; een gedachte die niet achterblijft in de yogastudio of op mijn yogamatje, maar die ik met mij meedraag alsof iklees meer
Voorwaarden

Direct na de betaling ontvang je een link naar de yogales. Je kunt dus direct beginnen. Je mag de les zo vaak volgen als jij wil..

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz