E-book Bezinnen en ontginnen

Dit E-book Bezinnen en ontginnen van Saskia Baardman bevat tips, inspiratie, diepgaande oefeningen en voorbeelden om te bezinnen op wat achter je ligt. Maak ruimte voor wat je wilt gaan ontginnen en je daarmee te verbinden. Dit e-book helpt je via inspiratie, tips, creatieve en meditatieve schrijfoefeningen om tot verrassende inzichten te komen. Over je af te hechten losse eindjes, mijlpalen, ontmoetingen, energieboosts en -killers, en meer. Je duikt er dieper in, om er vervolgens frisser, rijker en opgeruimd weer uit te springen.

Na het lezen van dit e-book Bezinnen en ontginnen en het doen van de oefeningen, neem je besluiten over wat je energie kost en sta je bewust stil bij waar je dankbaar voor bent. Je hebt stappen gezet in te accepteren wat je niet kunt veranderen en viert je mijlpalen, de liefde en het leven. Hierdoor volgt ruimte om af te stemmen op een nieuwe fase waarin je een ongeschreven blad weer helemaal kunt invullen. Daarna onderzoek via jouw intuïtie waar jouw komende periode over gaat. Hoe je daar in wilt gaan en wat jou daarbij kan helpen. Hierdoor heb je een rode draad om jouw energie op te richten.

Bezinnen-en-ontginnen

 

In het e-book vind je een speciaal hoofdstuk over de Heilige Nachten die volgens de overlevering tussen kerst en Driekoningen zijn. Deze nachten bevatten voorspellende krachten voor het jaar dat komen gaat. Een boeiende ondersteuning voor het ontginnen van een nieuw kalenderjaar.

E-book met tips, inspiratie, oefeningen en voorbeelden om te bezinnen op wat achter je ligt, ruimte te maken voor wat je wilt gaan ontginnen en je daarmee te verbinden.

Teacher

Saskia Baardman

Ik hou van de stille communicatie, de rake woorden, klanken, communicatie in zielsbeelden, communicatie met mens en dier. Om dat alles goed tot zijn recht te laten komen, helpt het om de ontkrachtende ruis op de lijn te verminderen of helemaal weg te halen. Want ruis toont zich in stemmetjes in jezelf, oordelen, emotionele en fysieke pijn en meer. Dan is het tijd om jelees meer
Voorwaarden

Direct na betalen komt het product vrij door middel van een downloadlink.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review