Groepshealing Vrouwelijke Energie

  • Datum: 26-11-2021 om 20:00
  • Einddatum: 26-11-2021 om 21:00
  • Wendy van Kemenade - Janssen

Doe mee met de LIVE groepshealing via Zoom op vrijdagavond 26 November van 20:00 tot 21:00. Het thema is Vrouwelijke Energie. Tijdens de healing gaan we contact maken met jouw vrouwelijke energie. Jouw baarmoeder en innerlijke kracht.

 

Groepshealing november

Wat doet deze groepshealing voor je?

Je gaat bewust werken met je vrouwelijke energie en innerlijke kracht. Doordat je hier zelf mee aan de slag gaat ben je al bezig met het verankeren van  jouw vrouwelijke energie. Je voelt niet alleen de power die je in je hebt, maar tegelijk de zachtheid die de vrouwelijke energie heeft. Zeker in een wereld van mannelijke heersende energie mag jij deze zachtheid gebruiken.

​Je mag zelf gaan loslaten, kwetsbaar zijn, en daarnaast ook meer toelaten.
Het geven en zorgen voor anderen zit in onze natuur, maar zorg ook eens goed voor jezelf. Laat dit toe, en gun jezelf die tijd voor jezelf.

Je voelt de energie weer stromen, en kan dit gevoel weer oproepen.
Jij maakt contact met jouw sexyness, jouw women power en jouw intuïtie.

​Je zal merken dat je weer een stap dichter bij jezelf bent gekomen na deze groepshealing, en ook stappen maakt in jouw persoonlijke ontwikkeling. Omdat eventuele blokkades worden los gemaakt door mij, en daar kun jij mee aan de slag.

We gaan deze healing samen doen via een Zoom meeting. Ik kan me dan op jou afstemmen en je kan mij zien en horen. We doen gezamenlijk een meditatie en daarna mag je de healing gaan ontvangen terwijl je lekker zit of ligt.

​We sluiten gezamenlijk af, en ik ben daarna nog bereikbaar voor vragen.

Teacher

Wendy van Kemenade - Janssen

"Sinds mijn jeugd ben ik erg gevoelig geweest voor andermans energieën. Ik voelde ze aan en nam ze ook over, maar wist niet goed hoe hier mee om te gaan. Pas veel later, kwam ik in contact met de term HSP (Highly Sensitive Person), en begon te begrijpen wat ik voelde. De interesse naar het spirituele was er al sinds mijn pubertijd. Het bleef melees meer
Voorwaarden

Wil je mee doen met deze groepshealing, dan stuur ik je na akkoord een e-mail. De aanschaf gaat namelijk via een ticket systeem wat gekoppeld is aan Zoom, waar je kan inloggen voor de online samenkomst. VOL = VOL, er is beperkt plek.

Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact
Voldoening
Aanbeveling
Locatie

Gratis maankalender 2022

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de maankalender van 2022.