Grounding Flow yoga les

Heb jij even een moment nodig om tot jezelf te komen? Dan is deze rustige online les flow yoga iets voor jou. In deze online yoga les ga je rustig bewegen, ademhalen, verlengen en loslaten. Gentle Flow van yoga lerares Marjolein Blaauwbroek is een zachte, dynamische les met ruimte voor spanning en ontspanning. Yin en yang. De les is gebaseerd op het ritme van de ademhaling

Deze online yoga les duurt 42 minuten. Je kunt direct na de betaling beginnen aan deze yoga les. Vanuit je eigen huis, op het moment dat het jou uitkomt.

Benodigdheden Grounding Flow yoga les:

  • Yogamatje
  • (Meditatie)kussen
  • Dekentje voor de eindontspanning

Optioneel is het mogelijk om gebruik te maken van een blok, bolster of opgerolde deken. Zorg ervoor dat je alles binnen handbereik hebt voordat je aan de yoga les begint.

Teacher

Marjolein Blaauwbroek

Yoga is voor mij adem, lucht, energie, bewustzijn. Yoga helpt mij om naar mezelf te kijken, naar mezelf te luisteren en mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik geef niet alleen yogales, maar ik zie mijzelf als yogi. Als yogi leef ik vanuit de yogagedachte; een gedachte die niet achterblijft in de yogastudio of op mijn yogamatje, maar die ik met mij meedraag alsof iklees meer
Voorwaarden

Direct na de betaling ontvang je een link naar de yogales. Je kunt dus direct beginnen. Je mag de les zo vaak volgen als jij wil..

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review