Workshop Het helen van je innerlijke kind

In deze online workshop maak jij een diepe verbinding met jouw innerlijke kind. We verliezen vaak energie, levenslust en plezier als we het contact verliezen met ons innerlijke kind. We móeten dan vooral veel van onszelf en voelen de zware verantwoordelijkheid van het leven op ons drukken. In ons innerlijke kind zitten vaak pijn en oude trauma’s opgeslagen. Zodra je de verbinding aangaat met je innerlijke kind, werkt dat enorm bevrijdend. Op het spirituele pad is dit een belangrijke stap om te zetten.

Als je liefdevol aanwezig kunt zijn je innerlijke kind, gaat jouw leven op alle vlakken beter worden. Je voelt meer vreugde, je gunt jezelf steeds meer en je krijgt meer energie.

Wat je leert tijdens de workshop Het helen van je innerlijke kind:

  • Hoe je verbinding kunt maken met jouw innerlijke kind
  • Wat je prioriteit moet geven om jouw innerlijke kind te helen.
  • Zó stap je weer in de speelsheid van jouw innerlijke kind.
  • Watje moet doen als jouw innerlijke kind trauma’s heeft.
  • De negatieve impact die jouw innerlijke criticus heeft op het innerlijke kind (en hoe je jouw criticus tot rust brengt).

Je komt er achter waarom we het contact verliezen met ons innerlijke kind en leert hoe je weer een diepe connectie maakt met dit belangrijke deel van jou. We werken in deze workshop onder andere met intuïtieve schrijfopdrachten, een visualisatie en een ontspanningsoefening. Dus houd pen & papier bij de hand zodat je jouw ervaringen op kunt schrijven. De workshop bestaat uit een video en deze duurt 1,5 uur.

Teacher

Lieke Meertens

Lieke beleefde een spiritueel ontwaken rond haar dertigste. Dit was na een periode van burn-out, depressie en angsten. Sindsdien beloopt ze het pad van spirituele groei en bewustwording. In 2012 startte ze een blog om haar ervaringen te delen. Dit groeide uit tot een bedrijf met online workshops en trainingen. Haar trainingen worden aanbevolen door diverse therapeuten en huisartsen en ze verscheen in verschillende tijdschriftenlees meer
Voorwaarden

Na betaling krijg jij meteen toegang tot de workshop. Je kunt de video in jouw eigen tijd en tempo bekijken. Je krijgt jarenlang toegang. Herhaal dus zo vaak als je wilt.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review