Journalling Van Liefde komt niets dan Liefs!

Journalling Van Liefde komt niets dan liefs, zet je aan tot schrijven. Het is altijd tijd om Liefde te ervaren. In welke vorm dan ook. Want Liefde verwarmt het hart, opent het hart, de ogen, onszelf.  Deze schrijf midweek zorgt voor een stroom die al je innerlijk ijs kan laten smelten en die je anders laat kijken, besluiten, bewegen. Hartskracht als bron om anders te handelen door jezelf te zijn, verbonden.

Doe mee aan deze online Schrijf Midweek: Van Liefde komt niets dan Liefs. Je krijgt een e-book inclusief vijf Liefdesmails met Liefdesinspiratie, scheutjes Schrijfgeluk en Schrijfstart. Ga lekker met de oefeningen aan de slag en vertrouw al je zielenroerselen, hartenkreten, creatieve woordcreaties, gedichten, onvolmaaktheden, enthousiasme toe aan het papier. Laat de Liefde stromen en maak er een feest van voor jezelf, een groot(s) Feest!

Perfectionisme mag een standje lager, schroom weer een stukje overwonnen. En laat je levensvreugde, schrijfplezier, de Liefde groeien!

Journalling liefde

Journalling

Journalling is razend populair, maar eigenlijk is het niets anders dan persoonlijke dingen schrijven. Saskia Baardman noemt het Schrijf Midweek. In deze schrijf midweek onderzoek je jezelf in de diepte en de breedte van een thema. Je ruimt daarin onnodige ballast op en laat toe wat je nodig hebt. Door het schrijven kom je tot de essentie van wat het thema jou in essentie te vertellen heeft. Intuïtieve, creatieve schrijfoefeningen en visualisaties leiden je de weg binnen prettige kaders.

Naast dit zelfonderzoek, verhelder je je innerlijke (schrijf)stem en geef je die de ruimte via je schrijfsels, regelmatig in creatieve schrijfvormen. De gemiddelde tijdsbesteding is ongeveer 3 tot 5 uur in totaal.

Teacher

Saskia Baardman

Ik hou van de stille communicatie, de rake woorden, klanken, communicatie in zielsbeelden, communicatie met mens en dier. Om dat alles goed tot zijn recht te laten komen, helpt het om de ontkrachtende ruis op de lijn te verminderen of helemaal weg te halen. Want ruis toont zich in stemmetjes in jezelf, oordelen, emotionele en fysieke pijn en meer. Dan is het tijd om jelees meer
Voorwaarden

Direct na betalen komt het product vrij door middel van een downloadlink.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review