Jouw Woordkracht

In deze e-course schrijf midweek Jouw Woordkracht ga je dieper in op de betekenis van woorden. Woorden roepen allerlei associaties op, je hebt woorden die pijn doen en woorden die je een goed gevoel geven. Welke woorden vermijd je of zijn onderdeel van je stokpaardjes? Je naam bestaat ook uit woorden; wat betekenen ze, hoe voelen ze? In de schrijfmidweek Jouw Woordkracht ga je dit en meer al visualiserend en schrijvend met een flinke snuf nieuwsgierigheid onderzoeken. Jouw Woordkracht krijgt gaandeweg meer glans, ruimte en eigenheid. Het is een proces vol met nieuwe inzichten.

We strooien heel wat woorden rond om onze mening, gedachten, oordelen, grappen en meer over te brengen. Soms gaan we woorden uit de weg, slikken we ze in of krijgen we ze cadeau van anderen, of je daar nu blij mee bent of niet.

Deze schrijf midweek als e-course zorgt voor een kijkje achter jouw woorden. Je gaat onderzoeken, opschonen, experimenteren en spelen met woorden. Dat doet iets met Jouw Woordkracht. Subtiel of baanbrekend. Ga het zelf ontdekken en lekker aan de slag! Je bent er vijf dagen ongeveer een uurtje per dag mee bezig.

woordkracht e-book

 

Woordkracht

Je gaat visualiserend en schrijvend aan de slag. Het brengt je een proces met de nodige inzichten en creatieve schrijfuitspattingen. Jouw Woordkracht krijgt gaandeweg meer glans, ruimte en eigenheid. Tijdens deze online Schrijf Midweek Jouw woordkracht onderzoek je jezelf in de diepte en de breedte van een thema. Je ruimt daarin onnodige ballast op, en laat toe wat je nodig hebt. Zo kom je tot de essentie van wat het thema jou in essentie te vertellen heeft. Visualisaties (soms) en intuïtieve, creatieve schrijfoefeningen leiden je de weg binnen prettige kaders.

Teacher

Saskia Baardman

Ik hou van de stille communicatie, de rake woorden, klanken, communicatie in zielsbeelden, communicatie met mens en dier. Om dat alles goed tot zijn recht te laten komen, helpt het om de ontkrachtende ruis op de lijn te verminderen of helemaal weg te halen. Want ruis toont zich in stemmetjes in jezelf, oordelen, emotionele en fysieke pijn en meer. Dan is het tijd om jelees meer
Voorwaarden

Direct na betalen komt het product vrij door middel van een downloadlink.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review