Speelt er iets bij je kind waar je zelf niet uitkomt? Heeft je kind terugkerende fysieke klachten, is er sprake van probleemgedrag of misschien een achterstand in de ontwikkeling? Dan kan een kindertolk® uitkomst bieden. Soms is iets een fase, maar het kan ook te lang duren. Zeker wanneer een kind erdoor in problemen komt en bv. een achterstand dreigt op te lopen. Als ouder twijfel je of je het wel goed doet. Je voelt je machteloos en radeloos. Hoog tijd om op een andere manier naar het probleem bij je kind te kijken. Want iets wat niet wordt opgelost, groeit alleen maar verder.

Waar kan een Kindertolk® bij helpen?

Het gaat om situaties waarvoor je normaal naar een dokter, therapeut, psycholoog of homeopaat zou gaan. Misschien heb je die weg ook al bewandeld. Een Kindertolk® biedt ondersteuning wanneer bv. het volgende bij je kind speelt: chronische verkoudheden, ontstekingen, hoofdpijn, koortsstuipen, allergieën, eczeem, krampjes, reflux, huilbaby, slaapproblemen, vaak boos, angstig, prikkelgevoelig, ASS, AD(H)D, leerproblemen. En nog veel meer. Eigenlijk voor alles wat jou als ouder raakt.

Niemand voelt je beter aan dan je kind

Ouder en kind hebben een unieke diepe band. Kinderen spiegelen onze mooie kanten en onze pijnpunten soms nog meer. Je kind voelt exact aan wat er in jou leeft (verdriet, pijn, woede, onrust, angst). Je herkent het spiegelen in dezelfde woorden en gebaren die ze gebruiken. Ze communiceren ook zonder woorden. Met hun gedrag, ontwikkeling en ziektes. Zelfs baby’s doen dit al.

Wat doet een Kindertolk®?

Waar een kindercoach met name met het kind werkt, werk ik alleen met de ouder(s). Je kind is dus niet bij de sessies aanwezig en blijft volkomen onbelast. Ik vertaal de boodschap van je kind en ga hiermee naar de oorzaak van het probleem. Een blinde vlek bij jou, iets dat aandacht nodig heeft. Het probleem wordt juist een kans om te groeien, een mooi cadeau. Het kind registreert de verandering bij de ouder, waardoor de klacht bij je kind vermindert en vaak zelfs verdwijnt.

PresentChild® Methode

 • bewezen methodiek sinds 1994
 • voor kinderen van alle leeftijden
 • kortstondige interventie
 • geen belasting kind
 • raakt de kern van het probleem
 • kan naast andere trajecten
 • zichtbaar én duurzaam resultaat

Je kind zet zich net zo intensief in voor jouw levensgeluk, als jij voor dat van hem of haar

Wil je met mij werken?

Na reservering neem ik contact met je op voor een afspraak. Deze kan meestal binnen twee weken plaatsvinden. Ik werk ambulant. Dat wil zeggen dat ik bij jou thuis kom. Spreek je liever af op neutraal terrein dan zoek ik een passende locatie. Wanneer de afstand een probleem is of het proces om snel schakelen vraagt, behoort een online sessie ook tot de mogelijkheden.

Een traject bestaat altijd uit 3 sessies (intake/terugkoppeling/follow up). Voor dit traject reken ik € 275 (incl. BTW). Wat krijg je?

 • gratis kennismakingsgesprek (telefonisch/Skype)
 • 3 sessies: intake/terugkoppeling/follow up
 • duur sessie: 60-75 minuten
 • uitwerktijd vertaling (75 minuten)
 • inclusief tussentijds contact (mail/app/telefonisch)
 • concreet advies voor jouw specifieke situatie om het zelf op te pakken
 • prijs aanvullende sessie € 80 (incl. BTW)
Teacher

Danielle Vinkx

• Gediplomeerd Cognitief Gedragstherapeut • Gecertificeerd Kindertolk® volgens de PresentChild® Methode • Ervaringsdeskundige: ongewenste kinderloosheid / ICSI-trajecten / zwanger op mijn 41e / zelfbewuste mama / borstvoeding (lang). ֎ Centraal in mijn begeleiding staat het woord bewust. Voor mij is dat de blik naar binnen. Wie ben ik echt diep van binnen en wat heb ik nodig? Keuzes maken die goed zijn voor mij énlees meer
Voorwaarden

֎ Reiskosten: voor afspraken binnen 10 km vanaf De Wanmolen 15 in Berkel-Enschot reken ik geen reiskosten (gereden km’s). Voor elke km hierbuiten reken ik € 0,25 (incl. BTW). ֎ Facturatie: vindt achteraf plaats (per sessie of na einde traject). De factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan op het op de factuur vermelde rekeningnummer en o.v.v. het factuurnummer. ֎ Afzeggen: graag tijdig afzeggen of ziekmelden, minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Bij afzegging op kortere termijn bereken ik € 45 (incl. BTW). Bij het niet verschijnen op een afspraak wordt het gehele tarief in rekening gebracht. ֎ Ter info: ik kies bewust voor een vrije beroepsuitoefening los van een beroepsvereniging en vergoedingen door zorgverzekeraars. De voorwaarden en eisen die zij stellen, sluiten niet aan bij mijn visie over een inclusieve gezondheidszorg die het welzijn van de mens voorop stelt. Ik ben ervan overtuigd dat coaching de maatschappij veel geld bespaart. Wanneer je investeert in het welzijn van jezelf en/of je kind(eren) is de kans groot dat je daarmee voorkomt dat er zorg vanuit een specialist nodig is.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review