Kundalini Yoga beginners

Ben jij gegrepen door Kundalini Yoga en wil jij je er verder in verdiepen? Volg dan deze online training Kundalini Yoga beginners. In deze online training leer en ervaar je alles wat betreft deze eeuwenoude yogische technieken. Online training kundalini yoga is een online Training waarin jij de basis van Kundalini Yoga & Meditatie leert in 14 stappen.

Wat is kundalini yoga?

Kundalini Yoga wordt ook wel de Moeder Van Alle Yoga’s genoemd. Het is een combinatie is van Hatha Yoga, Raja Yoga, Mantra (Naad) Yoga, Bhakti Yoga, Tantrische Yoga, Karma Yoga en Laya Yoga. Kundalini yoga is de meest krachtige vorm van yoga en meditatie. Het is gemaakt voor mensen die volop in het leven staan. Je hoeft er niet extreem flexibel voor te zijn. In de Kundalini Yoga traditie zijn er wel 2500 verschillende yoga series en meditaties die je kunt beoefenen.

Kundalini Yoga zorgt ervoor dat je lichaam sterk en fit wordt terwijl je geest gefocust, helder en intuïtief blijft. Je komt in contact met je essentie, je ziel. Door het doen van Kundalini yoga weet je wie je bent en wat je pad is in dit leven. Je creëert een krachtig aura waarmee je met je gevoeligheid in deze wereld kunt zijn en floreren.

Waar is kundalini yoga goed voor:

  • Versterkt je zenuwstelsel.
  • Opent je chakra’s.
  • Detoxen.
  • Zorgt voor een diepe ontspanning.
  • Versterkt je intuïtie.

Kundalini Yoga beginners is een introductie training kundalini yoga waarin je de basis leert over kriya meditatie en pranayama. Deze Online training kundalini yoga is zo samengesteld zodat je stap-voor-stap Kundalini Yoga leert en ervaart. Je leert de belangrijkste technieken en de belangrijkste Kundalini Yoga oefeningen, kriya’s en meditaties. Omdat de kundalini yoga training online is kun je deze helemaal in je eigen tempo volgen.

 

Kundalini beginners

Hoe werkt Kundalini Yoga beginners

Deel 1: verdiepen in Kundalini Yoga

Je leert de voordelen, het proces van transformatie en de resultaten van Kundalini Yoga beoefening. Ook leer je over de 8 aspecten van Kundalini Yoga en het belang en de uitdagingen van meditatie. De 8 basistechnieken in Kundalini Yoga, de bhanda’s en allignment, mantra’s, pranayama en het navelpunt.

Deel 2: belangrijkste oefeningen

Leer in 14 lessen de belangrijkste oefeningen, kriya’s, pranayama’s, meditaties en mantra’s. We beginnen met de basisoefeningen en duiken steeds een stapje dieper in de wereld van de Kundalini Yoga.

Deel 3: optioneel

Dit deelgeeft je de kans om je practice naar een hoger niveau te brengen. Je krijgt 29 video’s met bijna 20 uur Kundalini Yoga!

 

Teacher

Guru Gian - Jasper Kok

Full-time Kundalini Yoga docent, coach en opleider. Sinds 2007 leert hij mensen groeien door Kundalini Yoga. Zowel in zijn wekelijkse lessen, workshops, retraites, trainingen in bedrijven, 1-op-1, als in mijn internationale opleiding tot Kundalini Yoga Coach. In de afgelopen 12 jaar heeft hij aan duizenden mensen de helende en transformatieve kracht van Kundalini Yoga gedoceerd en meer dan 100 nieuwe Kundalini Yoga coaches opgeleid.
Voorwaarden

Na de bestelling en betaling van de digitale producten krijgt klant direct toegang tot zijn aankoop. Het is niet mogelijk om de bestelling later te annuleren.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review