• Datum: 24-06-2023 om 12:00
  • Einddatum: 27-06-2023 om 17:00
  • Guru Gian - Jasper Kok
  • Prijs:

Heb je behoefte aan opladen, inspiratie, loslaten en helderheid over wat je wilt? Ga dan mee naar het Kundalini Yoga Retreat in het prachtige duindorp Schoorl aan de Noordzee. Tijdens dit drie dagen durende retreat hou jij je bezig met hart-openende Kundalini Yoga en Meditatie. Het retreat is voor ieder niveau, van beginnend tot ervaren.

Iedere ochtend doe je de Aquarian Sadhana. Dit is een krachtige transformatieve yoga practice van de Kundalini Yogi’s. Het mantra chanten wordt begeleid door livemuziek. Iedere ochtend verzorgen we een workshop op het thema ‘Spiritueel Ontwaken en Fysieke Verjonging’. Je krijgt nieuwe teachings en je doet nieuwe kriya’s en meditaties volgens de leer van Yogi Bhajan en Jasper’s (Guru Gian’s) eigen inzichten.

Het juiste eten op een retreat is wat ons betreft essentieel. Onze ervaren kok Anne Hopman tovert de meest heerlijke vegetarische, biologische gerechten op tafel. Als je speciale dieetwensen hebt, houden we daar rekening mee.

Guru Gian doceert de Kundalini Yoga en Teachings vanuit zijn eigen ervaring. Met teachings van Yogi Bhajan en persoonlijke verhalen uit zijn eigen practice neemt hij je mee in de wondere wereld van Kundalini Yoga, zoals die vroeger werd onderwezen in de Himalaya.

Het Kundalini Yoga Retreat bestaat niet alleen maar uit yoga en meditatie doen. Een retreat is ook uitrusten en tijd voor jezelf nemen. Iedere middag ben je vrij. Je kunt wandelen in de duinen, een lekker kopje theedrinken in één van de strandpaviljoens. En als je even niks wilt doen, dan kun je je terugtrekken op je eigen kamer.

De beste effecten van yoga en meditatie krijg je door de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Je krijgt voldoende ruimte tussen de verschillende blokken van het programma. We doen maximaal 6 uur Kundalini Yoga en meditatie op een dag en zorgen voor een perfect uitgebalanceerd programma.

Dagindeling Kundalini Yoga Retreat:

Ochtend:
05.30 – 08.00 Kundalini Yoga en Meditatie
08.00 – 10.00 ontbijt break
10.00 – 12.30 Kundalini Yoga en Meditatie

Middag:
12.30 – 13.30 lunch break
13.30 – 17.30 vrije tijd om te relaxen, wandelen, zwemmen etc.

Avond:
17.30 – 19.30 dinner break
19.30 – 20.30 sharing en meditatie

Retreat Kundalini yoga

Locatie

Dopersduin is een retraite plek letterlijk aan de duinen. Rustig en prachtig gelegen, je bent er echt even helemaal tussen uit. Het is niet zomaar een plek. Je kunt zo vanaf het terrein de duinen in lopen zonder ook maar iemand tegen te komen.

Het Kundalini Yoga Retreat kan echt een doorbraak zijn in je yoga ontwikkeling. Door een aantal dagen achter elkaar yoga en meditatie te doen, worden negatieve gedachtes stiller en komt je Ware Zelf naar boven. Je weet weer wat je wilt en hebt zin om het leven aan te gaan.

Vanwege corona heb je een eigen slaapkamer, je hoeft dus niet een kamer te delen met anderen. De aangegeven prijs is op basis de goedkoopste optie voor een 1 persoons kamer. Andere mogelijkheden vind je via deze link.

Teacher

Guru Gian - Jasper Kok

Full-time Kundalini Yoga docent, coach en opleider. Sinds 2007 leert hij mensen groeien door Kundalini Yoga. Zowel in zijn wekelijkse lessen, workshops, retraites, trainingen in bedrijven, 1-op-1, als in mijn internationale opleiding tot Kundalini Yoga Coach. In de afgelopen 12 jaar heeft hij aan duizenden mensen de helende en transformatieve kracht van Kundalini Yoga gedoceerd en meer dan 100 nieuwe Kundalini Yoga coaches opgeleid.
Voorwaarden

Mogelijk om tot 7 dagen na aankoop van de retreat kosteloos te annuleren. Binnen 14 dagen voor de startdatum zal 25% van het tarief in rekening gebracht worden. Bij annulering binnen 14 dagen voor de startdatum zal 50% van het tarief in rekening gebracht worden. Bij annulering binnen 7 dagen voor de startdatum zal 100% van het tarief in rekening gebracht worden.

Locatie

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review