Leer mediteren

Heb jij altijd al willen leren mediteren? Lukt het jou nog niet om dit zelf te doen? Vraag jij je af wil ik dat? Wat kan mij dat brengen dan? Ben ik daar wel het type voor?  Persoonlijk heeft niets ons meer gebracht dan meditatie. We hebben allerlei Tony Robbins seminars bijgewoond, honderden persoonlijke ontwikkelingsboeken verslonden, maar al het geleerde valt in het niets bij wat meditatie ons dagelijks brengt.

meditatie bundel

Meditatie brengt rust in je hoofd, het leven in flow, het maken van betere beslissingen, het in harmonie zijn met je omgeving, toegang krijgen tot alle wijsheden van het universum, is maar een topje van de ijsberg van wat het jou kan bieden. De meditaties in deze meditatiebundel zijn voor iedereen geschikt: zowel voor iemand die net begint als voor iemand die al langer mediteert. Wij geloven niet in dogma’s. Gewoon doen waar jij je prettig bij voelt en wat voor jou werkt, dat is het allerbelangrijkst.

Wat krijg je bij aankoop van deze meditatiebundel leer mediteren?

  • Leer op eenvoudige wijze mediteren
  • Vind rust in je hoofd op en buiten je meditatie matje
  • Ontdek hoe een metta meditatie jouw leven kan veranderen
  • Laat de muziek je in de juiste staat brengen
  • Ontdek wat meditatie voor jou kan betekenen
  • Stem direct af op het geluk dat bij jou van binnen zit
  • Word (weer) dankbaar voor alles om je heen
Het zijn in totaal 9 meditaties, waarvan er 1 de ‘moederfile’ is met inleidende muziek, een uitleg van de techniek, stilte, uitleidende muziek en een bel als einde. De andere files zijn allerlei variaties daarop qua tijd, met/zonder uitleg, met/zonder inleidende muziek, met/zonder bel etc.
Teacher

Loes & Tjalling

Wij zijn Loes & Tjalling, de oprichters van Stilte.nl. Een aantal jaren geleden zijn ook wij gestart met een zoektocht naar geluk. Het is erg verleidelijk om geluk te zoeken in de toekomst. Om telkens op zoek te gaan naar dingen die je een positief gevoel geven. De paradox is dat deze oneindige zoektocht je juist blind maakt voor het echte geluk.
Voorwaarden

Nadat je de bestelling hebt geplaatst kom je op onze check out. Doordat je hier nogmaals je gegevens opgeeft ontvang je een directe inlog naar de Masterclass zodat je meteen van start kunt gaan.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review