Bij mamacoaching sta jij centraal. Wanneer het goed gaat met jou, gaat het ook goed met de mensen om je heen. Dat klinkt logisch, maar ondertussen leven we ons leven in een hoog tempo. De tijd vliegt voorbij en hoeveel van die tijd besteed je echt helemaal alleen aan jezelf?

Voor wie is mamacoaching geschikt?

Je hebt het druk. Diep van binnen voel je de behoefte om te ontsnappen aan de ratrace waar we in gevangen lijken te zitten. Je wil rust, tijd voor jezelf, tevreden zijn met wie je bent. Stralend door het leven gaan in plaats van al moe aan de nieuwe dag beginnen. Klinkt leuk. Maar is het ook haalbaar? Ja!

Waarom mamacoaching?

Alleen wanneer jij de keuze maakt om een pas op de plaats te maken gaat er iets veranderen. Tijd investeren in jezelf; opsporen welke patronen in jou je hinderen, jezelf herontdekken en een leven creëren waar jij gelukkig van wordt. Samen richten we je blik naar binnen. Iedereen heeft een intern kompas. Ik help je deze op te sporen en in te zetten.

Wat levert het op?

Je leert te gaan varen op je gevoel en instinct. Voel de rust in jezelf wanneer je je niet langer laat leiden door je gedachten en verwachtingen van anderen. Mensen om je heen gaan meebewegen. Het kost ineens veel minder moeite om iets voor elkaar te krijgen. Je houdt tijd over. Tijd die je aan jezelf kunt besteden. Wat staat er op jouw lijstje van dingen waar jij blij van wordt? Ik zorg dat jouw vuurtje weer gaat branden. Dat je jezelf niet van vakantie naar vakantie sleept. Maar dat je elke dag een vrij gevoel ervaart. Word de vrouw en moeder die jij wil zijn. Ben jij er klaar voor?

There is no such thing as a perfect parent so just be a real one (Sue Atkins)

Wil je met mij werken?

Na reservering neem ik contact met je op voor een afspraak. Deze kan meestal binnen twee weken plaatsvinden. Ik werk ambulant. Dat wil zeggen dat ik bij jou thuis kom. Spreek je liever af op neutraal terrein dan zoek ik een passende locatie. Wanneer de afstand een probleem is of het proces om snel schakelen vraagt, behoort een online sessie ook tot de mogelijkheden.

Voor een duurzaam resultaat is het zinvol om meerdere sessies te laten plaatsvinden. Daarom bied ik mijn coaching in pakketvorm aan. Voor 3 sessies reken ik € 225 (incl. BTW). Wat krijg je?

  • gratis kennismakingsgesprek (telefonisch/online)
  • 3 coaching sessies
  • duur sessie: 60-75 minuten
  • inclusief tussentijds contact (mail/app/telefonisch)
  • concreet advies voor jouw specifieke situatie om het zelf op te pakken
  • prijs aanvullende sessie € 80 (incl. BTW)
Teacher

Danielle Vinkx

• Gediplomeerd Cognitief Gedragstherapeut • Gecertificeerd Kindertolk® volgens de PresentChild® Methode • Ervaringsdeskundige: ongewenste kinderloosheid / ICSI-trajecten / zwanger op mijn 41e / zelfbewuste mama / borstvoeding (lang). ֎ Centraal in mijn begeleiding staat het woord bewust. Voor mij is dat de blik naar binnen. Wie ben ik echt diep van binnen en wat heb ik nodig? Keuzes maken die goed zijn voor mij énlees meer
Voorwaarden

֎ Reiskosten: voor afspraken binnen 10 km vanaf De Wanmolen 15 in Berkel-Enschot reken ik geen reiskosten (gereden km’s). Voor elke km hierbuiten reken ik € 0,25 (incl. BTW). ֎ Facturatie: vindt achteraf plaats (per sessie of na einde traject). De factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan op het op de factuur vermelde rekeningnummer en o.v.v. het factuurnummer. ֎ Afzeggen: graag tijdig afzeggen of ziekmelden, minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Bij afzegging op kortere termijn bereken ik € 45 (incl. BTW). Bij het niet verschijnen op een afspraak wordt het gehele tarief in rekening gebracht. ֎ Ter info: ik kies bewust voor een vrije beroepsuitoefening los van een beroepsvereniging en vergoedingen door zorgverzekeraars. De voorwaarden en eisen die zij stellen, sluiten niet aan bij mijn visie over een inclusieve gezondheidszorg die het welzijn van de mens voorop stelt. Ik ben ervan overtuigd dat coaching de maatschappij veel geld bespaart. Wanneer je investeert in het welzijn van jezelf en/of je kind(eren) is de kans groot dat je daarmee voorkomt dat er zorg vanuit een specialist nodig is.

Locatie

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review