Masterclass Heel jouw Lichaam

 • Datum: 26-02-2022 om 14:00
 • Einddatum: 26-02-2022 om 16:00
 • Aliye van Pijkeren
 • Prijs:

Wil je graag een betere relatie met je lichaam en jouw kijk hierop veranderen? Wil je graag weten wat je kunt doen om straks stralend en vol energie het voorjaar in te gaan? Wil je meer weten over voeding en de invloed van beweging op jouw organen? Wil je simpelweg gelukkig met je lichaam zijn?
Meld je dan aan voor de Online Masterclass ‘ Heel jouw Lichaam’ op 29 januari! In deze 2 uur durende MasterClass leer je alles over jouw relatie met je lichaam, 10 rules als je je energieker wilt voelen, de invloed van je zuurtegraad op je gewicht, een boodschappenlijst en handig overzicht als je je maaltijden gaat samenstellen en de invloed van je ademhaling of zoals ik het noem: Adem healing

Waarom deze masterclass?

In het verleden werkte ik ruim tien jaar in de modewereld, onder andere voor twee toonaangevende modewinkels in Rotterdam. Ik heb uitgerekend dat ik zeker over de 7000 verschillende vrouwen heb geadviseerd en outfits heb samen gesteld. Dus ja , een expert zeg maar.. . Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan en je kunt mij er zo weer voor inzetten, want ik werd heel happy als ik een vrouw gelukkig kon maken met haar uiterlijk. Als ze zelfverzekerd en stralend de deur uitliep dan voelde ik een golf van blijdschap.

En één ding hadden al die vrouwen zo ongeveer gemeen: een vertekend beeld over hun lichaam. Ik zag vaak de beauty die ze zelf niet zagen. En het werd nog leuker als ik ze over de streep kon trekken om iets aan te schaffen wat ver buiten hun comfort zone lag. Maar juist door dat ene kledingstuk ontdekten ze een nieuw aspect in zichzelf.
Ik was altijd heel eerlijk en als iets niet goed stond, niet goed zat of id dan zei ik dat direct, om vervolgens met een beter alternatief aan te komen. Alles ging uiteraard vanuit het ‘ oog’ maar ook zeker vanuit gevoel: ‘ Wie heb ik in de paskamer? Wat heeft zij nodig?

Ik heb maar zelden een vrouw in de paskamer gezien die 100% tevreden met zichzelf is, er was altijd een maar.. In deze winkels kwamen ook met regelmaat beroemdheden en zo had ik een keer JA ECHT WAAR, Heidi Klum in de paskamer. een hele aardige dame, die ondanks haar roem en uiterlijk erop stond dat ik bij haar in het pashokje bleef omdat ze een aantal maanden ervoor was bevallen.

Vrouwen zijn ongenadig hard naar zichzelf als het gaat om hun uiterlijk en dat is echt heel erg jammer! Er is namelijk niets zo bevrijdend dan simpelweg HAPPY en TEVREDEN te zijn met je uiterlijk. En jouw uiterlijk te omarmen en daardoor te stralen. IEDEREEN heeft die BEAUTY in zich. De ingrediënten zijn: Acceptatie, Liefde & Tevredenheid oftewel ALT.
Vanuit de modewereld was de stap naar YOGA eigenlijk heel logisch. Alsof twee werelden samenkomen: innerlijk & uiterlijk. twee zijdes van een medaille en met elkaar verbonden.

Wat is de taal die je spreekt? Is deze liefdevol of zit die vol verwijt: ik ben te dik, ik heb geen mooi haar, was ik maar blond, mijn lippen te dun, geen gespierd lichaam, twee maten te zwaar, te korte benen, etc…En let ook eens op de toon terwijl je dit uitspreekt! Als je huisdieren hebt dan weet je heel goed hoe jouw huisdier reageert op jouw toon? Is deze liefdevol? Dan ontspannen ze. Zo werkt het ook met jezelf.

En het werkt ook andersom: Luister je wel naar de taal van jouw lichaam? Wat heeft het jou te vertellen? Ben je in contact met je energielevel, weet je waar bepaalde emoties zich uitspreken?Hoe reageert jouw lichaam op bepaalde voeding? Hoe voel je je na een maaltijd? Heb je energie of ben je moe?
Tot slot nog dit: Je kunt je lichaam geen groter plezier doen dan te laten BEWEGEN. Heel jouw systeem is hier op gebouwd: je gewrichten en spieren, je elastische huid , je bloedsomloop en het allerbelangrijkste je ADEMHALING.

Wanneer je je lichaam gaat beschouwen als een WONDER, wat het is dan verandert je relatie ermee. Zwangere vrouwen zeggen vaak: Er groeit een wondertje in onze buik, maar als volwassenen lijken we te zijn vergeten dat dit ‘ wondertje ‘ wonderbaarlijk genoeg is uitgegroeid tot een pracht wezen die zoveel potenties en talenten met zich meedraagt. Jouw lichaam is je voertuig in dit leven om alles wat jij zo graag wilt doen te kunnen doen.
Goed voor je lichaam zorgen verbetert jouw relatie ermee en wanneer je kunt ervaren dat jij een WALKING WONDER bent ga je stralen en maak je de juiste keuzes om ten aller tijde het allerbeste uit jou zelf en je lichaam te halen.

Luisteren naar je lichaam

Goede uitgebalanceerde voeding geeft je de energie en kracht die je nodig hebt. Zeker na de winter zijn al je reserves uitgeput en is het een heel goed idee om je lichaam te gaan reinigen. Dit kan op heel veel verschillende manieren en je kunt kiezen watbij jouw eigen lichaam past. Je kunt gaan vasten, op andere tijden eten, bepaalde voedingstoffen vermijden enz. Belangrijk is dat je leert luisteren naar je lichaam, de taal die het spreekt, zodat je zelf precies weet waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

Tijdens deze MASTERCLASS leer je meer over:

 • ​Een holistische kijk op je lichaam.
 • De taal van jouw lichaam.
 • Jouw relatie met je lichaam.
 • Voeding en energie.
 • Vasten.
 • Gerichte en toegankelijke oefeningen om meer energie te krijgen.
 • Mindfulness in relatie tot jouw lichaam -oftewel een andere kijk op jouw lichaam.
 • 3 dingen die je ECHT nog niet weet om gewicht te verliezen!
 • Emoties & eten.

De inhoud van deze MasterClass

 • 1 yoga sessie van 30 minuten – gericht op de lente in relatie tot je organen.
 • Uitleg over de holistische kijk op je: mind – lichaam – mind – voeding.
 • Uitleg over invloed van stress op je lichaam en mind – en wat kun je eraan doen.
 • Uitleg over de taal van je lichaam. Jouw eigen signalen leren herkenen.
 • Meditatie & mindfulness oefeningen.
 • Persoonlijk advies & oefeningen gericht op inzicht en acceptatie.
 • Gerichte oefening ter versterking van je lichaam.
 • Ademhalingsoefeningen.
 • E-book ‘ Heel jouw Lichaam’  met handig overzicht, boodschappenlijstjes, recepten, uitleg,  inzichten en werkboek.

Na het volgen van deze Masterclass

 • Kun jij luisteren naar de taal van je lichaam.
 • Begrijp je de taal van je lichaam veel beter.
 • Is jouw relatie met jouw lichaam verbeterd.
 • Weet je alles over goede en gebalanceerde voeding.
 • Weet je wat je kunt doen om je energieker te voelen.
 • Heb je geleerd om op een andere manier naar je lichaam te kijken.
 • Weet je hoe je je lichaam kunt versterken van binnen uit.
 • Ga je met veel meer energie de deur uit.

​Wees lief voor jezelf en neem deel aan deze masterclass.​

Teacher

Aliye van Pijkeren

Aliye van Pijkeren startte haar ' spirituele pad' op haar 17e nadat ze een diepgaande spirituele ervaring had. Haar zoektocht begon en ze beoefende ruim 30 jaar het Boeddhisme. Met wekelijkse meetingen, trainingen, workshops en retreats. Daarnaast ging ze in de leer bij een medium die haar veel geleerd heeft over chakra's, aura, hooggevoeligheid en readings. Zeven jaar geleden besloot ze om gehoor te gevenlees meer
Voorwaarden

Voor Retreats: Wij kunnen ons voorstellen dat in deze onzekere tijden het spannend is om een retreat te boeken. Daarom kun je kosteloos de retreat voor 1 mei annuleren mochten de regels en restricties het doorgaan van de retreat belemmeren. Mochten wij de retreat wegens ( nieuwe ) maatregelingen niet door kunnen laten gaan, dan krijg je jouw volledige aanbetaling terug! Deze annulerings voorwaarden gelden niet als er andere redenen zijn om te annuleren. Voor Masterclasses: Na ontvangst van jouw betaling is jouw boeking definitief. Mocht je onverhoopt wegens een uitzonderlijke reden niet kunnen deelnemen, neem dan contact met mij op. Jouw aankoopbedrag wordt dan verzilverd. Voor Gaia Card Readings: Wanneer je een Card Reading boekt dient deze afspraak minimaal 48 uur van te voren te worden geannuleerd of verzet wegens een aannemelijke reden. Er vindt geen teruggave van het aankoopbedrag plaats.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review