• Datum: 04-04-2024 om 15:00
  • Einddatum: 10-04-2024 om 11:00
  • Eefje Jacobs
  • Prijs:

Wil jij je laten verwennen en tot rust komen? Boek dan het mindfulness retreat Sicilië. Bij deze retraite op het platteland van Sicilië, geniet je tussen de olijfbomen van de luxe accommodatie met zwembad. Een hele week om even helemaal tot jezelf te komen en te genieten van het heerlijke Italiaanse eten. Dit mindfulness retreat biedt workshops op het gebied van bewustwording, meditaties, yoga, een stiltewandeling, sound healing en een vuurceremonie. Verder staat er een uitstapje in de omgeving op het programma. Geniet iedere dag van heerlijk Italiaans eten en van de tijd en ruimte voor jezelf om te ontspannen.

Programma mindfulness retreat

We starten de dag met een geleide meditatie om helemaal tot jezelf te komen hierna is er een heerlijk ontbijtbuffet. Na het ontbijt kun je deelnemen aan een yoga flow les met aansluitend een gezonde lunch. In de middag wordt er een workshop op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aangeboden en tijd om zelf in te vullen voordat het heerlijke vers bereide diner plaats vind. En als afsluiting van de dag is er een ontspannende meditatie.

Dag 1

Aankomst en kennismaking
3-gangen Diner
Dag afsluiten met een meditatie

Dag 2

Dag starten met een meditatie
Ontbijt
Yoga les
Lunch
Workshop; Mindfulness
3-gangen Diner
Dag afsluiten met een meditatie

Dag 3

Dag starten met een meditatie
Ontbijt
Optie voor een massage
Lunch
Bezoek authentiek stadje Scicli
3-gangen Diner
Dag afsluiten met een meditatie

Dag 4

Dag starten met een meditatie
Ontbijt
Workshop; Manifesteren
Lunch
Yoga
3-gangen Diner
Dag afsluiten met een meditatie

Dag 5

Dag starten met een meditatie
Ontbijt
Een stiltewandeling met picknick
Een sound healing concert
3-gangen Diner
Dag afsluiten met een meditatie

Dag 6

Dag starten met een meditatie
Ontbijt
Workshop; de kracht van de maan
Lunch
Optie voor een massage
Pizza avond
Vuurceremonie

Dag 7

Ontbijt
Vertrek naar de luchthaven

Landgoed

In Chiaramonte Gulfi ligt het rustgevende Dimora di Dante in het zuid-oosten van Sicilië. Het landgoed is omringd door olijf- en wijngaarden, amandel- en Johannesbroodbomen. Op deze authentieke Siciliaanse locatie bevinden zich 5 kamers en 4 suites rondom een ruime binnenplaats. De luxe kamers en ruime suites hebben een balkon of privéterras. Er is een groot zoutwater zwembad aanwezig en een mooie tuin. Iedere dag wordt er een vegetarisch ontbijt, lunch en diner inclusief wijn geserveerd. Er wordt gekookt met verse, lokale, biologische, huisgemaakte producten.

Wat zit er bij het retreat inbegrepen?

  • Activiteiten en uitstapjes van het programma.
  • 6 overnachtingen in een luxe grote kamer met eigen sanitair.
  • Ontbijt, lunch en een 3-gangen diner.

De prijs is exclusief vliegticket, transfer luchthaven en reis- en annuleringsverzekering.
Op Dimora di Dante kan en mag alles een versnelling lager.

Beleef samen een onvergetelijk mindfulness retreat op het platteland van Sicilië.

De data voor 2024 zijn:
– 4 t/m 10 april
– 3 t/m 9 juni
– 14 t/m 20 oktober

Share :

Teacher

Eefje Jacobs

Sinds 2009 begeleidt ik mensen bij hun bewustwordingsproces als energetisch therapeut in Enschede. Doormiddel van 1 op 1 sessies, in groepsverband in de cursus intuïtieve ontwikkeling of tijdens 1 van de retraites in Nederland of Sicilië. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, waardoor je de consulten vergoed kunt krijgen door je zorgverzekering.
Voorwaarden

We vragen een aanbetaling van € 150,-. Deze kun je met het doen van een boeking direct betalen. Na deze aanbetaling is jouw plekje gereserveerd. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de reis niet door. Mocht de reis onverhoopt door Covid niet doorgaan krijg je het bedrag volledig terug gestort. De prijs is exclusief vliegticket. We raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten mocht je deze niet standaard hebben.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz