Online cursus Astrologie

Lees je vaak horoscopen in tijdschriften en herken je de eigenschappen die bij je sterrenbeeld horen? Wil je meer weten over astrologie en geboortehoroscopen? Dan is deze online cursus astrologie wat voor jou.

Deze online cursus astrologie is voor iedereen die gefascineerd is door horoscopen, sterrenbeelden en alles wat met astrologie te maken heeft. Een persoonlijke geboortehoroscoop kan veel inzichten geven over jezelf en is een tool om oplossingen te bieden voor je problemen. Ook kan een geboortehoroscoop je laten zien wat je levensopdracht is. Misschien heb je zelf al eens geboortehoroscoop analyse laten maken en heeft dit veel voor je betekent. In deze cursus kun je zelf leren om met deze prachtige tool te werken.

In 12 lessen leer je zowel in theorie als praktijk, je eigen geboortehoroscoop te lezen en te duiden. Ook leer je alle basisbegrippen over astrologie. Na deze online cursus astrologie ben je in staat om je eigen geboortehoroscoop te interpreteren en kun je deze ook voor andere mensen samenstellen.  Zo krijg je niet alleen inzicht in jezelf maar ook in je leven, je levensopdracht, je kwaliteiten en je valkuilen. Hierdoor kun je anders gaan handelen en meer worden wie je werkelijk bent. Je hoeft na het volgen van deze cursus astrologie niet meer de deur uit om een astroloog te bezoeken voor een antwoord op deze vragen.

Inhoud online cursus astrologie

Gedurende 12 weken ontvang je iedere week een nieuwe online les. Via heldere instructievideo’s op de online academie van Het 12e Huis keer je de basisprincipes van de astrologie. Je leert hoe je een persoonlijke geboortehoroscoop moet maken, lezen en duiden. Wat dit betekent en hoe je het kunt vertalen naar jezelf, je karakter, je talenten en valkuilen. Iedereen heeft alle 12 dierenriemtekens en bijbehorende planeten in zijn of haar horoscoop en hoe dat verdeeld is, maakt je uniek. In deze online cursus astrologie leer je stap voor stap meer over astrologie en tegelijkertijd over jezelf!

Je gaat naast de theorie ook praktisch aan de slag. Iedere les krijg je een aantal opdrachten waar je mee gaat oefenen. Op deze manier leer je de basis van de astrologie, te koppelen met je karakter en leer je hoe je een geboortehoroscoop kunt lezen en duiden. Door deze opdrachten te doen en je duidingen te delen in de besloten Facebookgroep, breng je de theorie van de astrologie in de praktijk.

Je leert de betekenissen van de dierenriemtekens, planeten, aspecten en huizen. Wat het betekent wanneer je maan in Kreeft staat of je zon in het achtste huis. Dit leer je allemaal tijdens deze online astrologie cursus. Je hebt op ieder gewenst moment de mogelijkheid om vragen te stellen via de besloten Facebookgroep. Kom je er even niet uit of heb je een frisse blik nodig, dan ben is Esther er om je verder te helpen. Volg deze cursus vanuit je eigen huis, in je eigen tempo op een moment dat het jou uitkomt.

Lessen online astrologie cursus

Les 1 –Uitleg over de online cursus. Inleiding in de astrologie, de basis en historie van astrologie. Leer via een duidelijke instructievideo, hoe je zelf gratis een persoonlijke geboortehoroscoop maakt.

Les 2 – Uitleg over de dierenriem, polariteiten, kruizen, elementen, ascendant en huizen. Start duiding eigen geboortehoroscoop.

Les 3 – Uitleg over Ram, Stier, Tweelingen en Kreeft, inclusief ascendant en 1e t/m 4e huis.

Les 4 – Uitleg over de Leeuw, Maagd, Weegschaal en Schorpioen en 5e t/m 8e huis.

Les 5 – Uitleg over Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen en het 9e t/m 12e huis.

Les 6 – Huizen 1 t/m 6 worden uitgebreid onder de loep genomen. Je gaat ontdekken hoe dat zit in jouw persoonlijke geboortehoroscoop en wat dat betekent.

Les 7 – Huizen 7 t/m 12 worden uitgebreid onder de loep genomen. Je gaat ontdekken hoe dat zit in jouw persoonlijke geboortehoroscoop en wat dat betekent.

Les 8 – Uitgebreide uitleg planeten en aspecten deel 1. Je leert wat ze betekenen en hoe ze in jouw geboortehoroscoop uitwerken.

Les 9 – Uitgebreide uitleg planeten en aspecten deel 2. Je leert wat ze betekenen en hoe ze in jouw geboortehoroscoop uitwerken.

Les 10 – Uitleg en betekenis Gelukspunt (Pars Fortunae) en hoe dit uitwerkt in jouw geboortehoroscoop.

Les 11 – Uitleg en betekenis Maansknopen – ontdek jouw levensopdracht en thema in je persoonlijke geboortehoroscoop.

Les 12 – Je leert hoe je een complete geboortehoroscoop duiding kunt maken, inclusief handig stappenplan en voorbeeld. Alles wat je tijdens de lessen hebt geleerd en geoefend, valt in deze laatste les samen.

Teacher

Esther van Heerebeek

Ik geef al ruim 15 jaar consulten, cursussen en workshops op spiritueel vlak. Ik ben auteur van Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en De Maankalender. Wekelijks schrijf ik horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Mijn passies voor tarot heeft mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag leren!
Voorwaarden

Je ontvangt binnen 48 uur een inlogcode voor de online leeromgeving. In deze leeromgeving krijg je elke week toegang tot een nieuw hoofdstuk. Ook krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep om vragen te stellen. Je kunt op ieder gewenst moment en in eigen tempo kunnen beginnen met de cursus.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review