Online cursus kiezen vanuit je hart

De online cursus kiezen vanuit je hart is voor jou als jij moeite hebt met keuzes maken in het leven. De cursus bevat maar liefst 64 video’s verdeeld over 4 modules. Ook ontvang je een praktisch werkboek met handige oefeningen en uitgebreide achtergrondinformatie over de psychologie achter het maken van keuzes. Door het werkboek ontwikkel je een hoge mate van besluitvaardigheid. Je ontdekt hoe je keuzes vanuit je hart kunt maken. Door te vertrouwen op jouw intuïtie, sla je het langdurige proces van wikken en wegen over

Herken jij jezelf hierin?

  • Je maakt lijstjes in je hoofd, of op papier van alle voors en tegens.
  • Je surft avonden lang op het internet op zoek naar je antwoord.
  • Je vraagt mensen om wijze raad.
  • Je schuift beslissingen voor je uit.

Vaak heeft de diepere reden dat je niet kunt beslissen maken met angst. En angst is een slechte raadgever. Je kiest niet of te laat omdat je bent bang dat jouw keus niet perfect is. Of dat het resultaat anders zal uitpakken. Misschien ben je bang dat je er voor altijd aan vastzit. Of dat je juist iets voorgoed kwijtraakt. In de online cursus kiezen vanuit je hart leer je om een heldere en duidelijke beslissing te nemen, zonder dat je achteraf met een schuldgevoel zit.

Wat gebeurd er als je zo verder gaat?

  • Je krijgt steeds meer last van keuzestress.
  • Je verliest ongelooflijk veel tijd, geld en energie.
  • Je raakt het respect en de waardering kwijt van je dierbaren.
  • De kans op onzeker gedrag en depressieve gevoelens nemen toe.
  • Je komt niet verder. Er verandert helemaal niks.
  • De situatie wordt steeds erger.

In deze online cursus Kiezen vanuit je hart ontdek hoe je de regie van je leven weer in eigen handen neemt. Je leert hoe je stap voor stap van twijfel naar doen kunt komen.
Je ontwikkelt een hoge mate van besluitvaardigheid, omdat je ontdekt hoe je keuzes vanuit je hart kunt maken. Je gaat weer vertrouwen op jouw intuïtie en slaat het langdurige proces van wikken en wegen over. Je zult merken dat je oneindig veel energie krijgt omdat je niet meer bezig bent met dat eindeloze gepieker. In deze online cursus ga je op een logische en natuurlijke manier in 4 stappen door het keuzeproces.

Modules in het Kiezen vanuit je Hart programma

Module 1 – Afstemmen
Je leert hoe je bewust kunt kiezen. Je gaat begrijpen welke primaire gevoelens allesbepalend zijn voor jouw keuzes. Maak kennis met jouw innerlijke drijfveren en leer ze verklaren vanuit de zes basiswaarden. Je oefent met de keuzes die je vanuit je hart maakt. Leer omgaan met persoonlijke weerstand en bepaalde vormen van angst. Ga aan de slag met de vraag: Kies ik of kiest het leven zodat je helderheid krijgt over wat je werkelijk wilt.

Module 2- Verdiepen
Het tweede gedeelte van de online training gaat dieper in op de onderwerpen twijfel en angst. Door bewust te zijn van hoe en waarom je lichaam twijfelt, kan je onbewuste patronen beter doorbreken. Je snapt wat angst doet met je brein. Na het volgen van deze module leer je omgaan met emotionele herinneringen en kan je jouw brein positief beïnvloeden. Op deze manier verdwijnt de keuzeangst en ontwikkel je meer zelfvertrouwen en lef.

Module 3 – Hoofd en Hart
In deze module ga je heel bewust anders kiezen waardoor je uit de negatieve spiraal weet te stappen van eindeloos gepieker. Je leert onderscheid te maken tussen de keuzes die je maakt vanuit je hoofd en vanuit je hart. Ontdek het verschil tussen discipline en wilskracht. Door keuzes te onderzoeken met je ratio en met je intuïtie krijg je werkelijk overzicht in je leven. Je maakt kennis met bijzondere keuzetools zoals het keuzekwadrant en het tetralemma.

Module 4 – Bewust kiezen
In de vierde module leer je hoe je bewuste keuzes kunt maken zonder spijt, berouw, schaamte of een schuldgevoel. Je gebruikt je hart als kompas voor jouw levenskoers. Daarnaast ontdek je ook hoe je anderen in je leven kunt helpen met hun keuzes. Je kinderen, vrienden of collega’s zitten soms ook vast in lastige dilemma’s. Jij kunt ze, aan de hand van 3 fundamentele coach principes, ondersteunen in hun keuzeproces.

Je bespaart oneindig veel energie omdat je niet meer verzand in eindeloos gepieker. In de online cursus kiezen vanuit je hart ga je op een logische en natuurlijke manier in 4 stappen door het keuzeproces. Je kunt direct van start gaan na aankoop van het programma.

Teacher

Albert Sonnevelt

Albert Sonnevelt combineerde zijn studie psychologie met de wijsheid van oosterse en westerse geneeskunde. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven. Momenteel werkt hij nog als Executive Coach met een aantal directeuren en CEO's van enkele beursgenoteerde organisaties. Albert is al meer dan 30 jaar psycholoog, heeft 9 boeken geschreven heeft inmiddels 10 online programma’slees meer
Voorwaarden

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor het programma. Met een internetverbinding kun je 24 uur per dag overal ter wereld met het programma aan de slag. Je kan het werkboek en de bijlages uitprinten. Op deze manier kan je ook zonder je computer de schrijfopdrachten en oefeningen doen. 14 dagen lang een volledige garantie. Wanneer je alle stappen volgt en geen resultaat ziet kun je de verkoper een mail sturen. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour. Je hebt onbeperkt toegang tot het programma.

Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact
Voldoening
Aanbeveling
Locatie

Gratis maankalender 2022

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de maankalender van 2022.