Online cursus start met tarotkaarten leggen

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar tarotkaarten leggen? Weet je alleen niet waar je moet beginnen? Dan is deze online cursus kennismaking met tarot echt iets voor jou. Je leert in deze cursus wat je allemaal wel en niet kunt doen met tarot. Hierdoor leer je ontdekken of het leggen van tarotkaarten iets voor jou is. Ook leer je het verschil tussen tarot en andere soorten kaarten. Een ideale kennismaking met tarot.

Ben je altijd al gefascineerd geweest door tarotkaarten en alles wat met spiritualiteit te maken heeft? Misschien heb je zelf al eens de kaarten laten leggen door iemand en heeft dit veel voor je betekent en nu wil je hier meer over weten. Met deze online cursus kun je op een laagdrempelige wijze kennis maken met tarot. Op deze manier kun je ontdekken of het iets voor jou is.

Leer in 6 lessen meer over tarot en leer tarotkaarten voor jezelf te leggen. Op deze manier krijg je inzicht in jezelf, je probleem of situatie. Door het leggen van tarot krijg je meteen concrete handvaten en adviezen.

Inhoud cursus start met tarotkaarten leggen

De online cursus start met tarotkaarten leggen bestaat uit 6 duidelijke online videolessen, te volgen op de online academie van Het 12e Huis. Inclusief handige formulieren om tarotkaarten te leren leggen. Verder heb je de mogelijkheid tot vragen stellen en tarotleggingen te delen in de besloten Facebookgroep Tarot & Astrologie inzichten. Je kunt deze online cursus volgen in je eigen tempo en starten op ieder gewenst moment!

Lessen cursus tarotkaarten leggen

Les 1 – Je leert wat tarot is en de verschillen zijn tussen de diverse tarotkaarten

Les 2 – Je leert hoe je je goed voorbereid op een tarotlegging en hoe je de kaarten schudt. Ook ontvang je een handige checklist

Les 3 – Je leert hoe je het beste de tarot kunt leggen, vooral de vraagstelling is daarbij belangrijk

Les 4 – Je leert een legpatroon waarmee je eenvoudig kunt starten met het leggen van de tarotkaarten. Inclusief handig invulformulier

Les 5 – Je leert nog een mooie methode om de tarotkaarten te leren leggen, wederom inclusief handig invulformulier

Les 6 – Samenvatting en afsluiting van de online cursus start nu met tarotkaarten leggen

Teacher

Esther van Heerebeek

Ik geef al ruim 15 jaar consulten, cursussen en workshops op spiritueel vlak. Ik ben auteur van Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en De Maankalender. Wekelijks schrijf ik horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Mijn passies voor tarot heeft mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag leren!
Voorwaarden

Je ontvangt binnen 48 uur een inlogcode voor de online leeromgeving. In deze leeromgeving krijg je elke week toegang tot een nieuw hoofdstuk. Ook krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep om vragen te stellen. Je kunt op ieder gewenst moment en in eigen tempo kunnen beginnen met de cursus.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review