Online cursus van dromen naar doen

Transformeer jouw business en privé leven met de online cursus van Dromen naar Doen. Ga geïnspireerd actie ondernemen naar succes. Heb jij het gevoel dat je nu vast zit in je leven? Dan is deze online cursus wat voor jou. Deze cursus is speciaal voor mensen met een overvol hoofd, waarbij een burn-out op de loer ligt en wanneer je niet meer weet welke kant je op moet met jouw leven.

Stel je voor dat je weer in een flow en in een actie modus komt en dat je weer je eigen hart volgt. Zodat je weer in contact komt met je kernidentiteit en je next level kan gaan.

Wat kan je verwachten van de Online cursus van dromen naar doen?

  • Body healing voor meer zelfverzekerdheid.
  • Chakra healing zodat je beter in je kracht gaat staan.
  • Visualisatie om overtuigingen te transformeren

Van Dromen naar Doen is een online programma dat ervoor zorgt dat je meer balans gaat brengen in jouw leven. Het is tijd om stressballen los te laten. Verhoog je immuniteit simpel en eenvoudig op spirituele wijze via body, hart en zielsheling. Je leert jezelf testen op intoleranties, hoe je je houding kunt verbeteren en energetisch op te schonen, zodat jij een Powervrouw wordt! Wil jij een happy en gezond leven leiden met energie en overgave? Start dan nu met opschonen van lichaam en geest!

Ervaar inspiratie om weer aan de slag te gaan, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

De cursus bestaat uit 28 lessen verdeeld over 3 modules.

Resultaten:

  • Zelfverzekerdheid
  • Krachtige houding
  • Energetische opschoning
  • Mentaal sterker
  • Je maakt keuzes vanuit je hart

 

Teacher

Jacqueline Brandes

Heldervoelend, leergierig, energiek en een passievolle Stress Transformatie therapeut en lichtwerker. Nu 41 jaar en heb 2 mooie dochters van 9 en 13 jaar. Samen veel meegemaakt, van scheiding, geweld en dakloos zijn aan toe. Dit heeft mij doen besluiten al mijn kennis en ervaring te bundelen om anderen te helpen meer vanuit het hart te gaan leven.
Voorwaarden

De online cursus is na aankoop direct beschikbaar. Je hebt levenslang toegang tot de cursus.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review