Online Groepshealing angst

  • Datum: 04-02-2022 om 20:00
  • Einddatum: 04-02-2022 om 21:00
  • Wendy van Kemenade - Janssen
  • Prijs:

Heb je vaak last van angsten? Dan is deze online groepshealing wat voor jou. Tijdens deze groepshealing gaan we contact maken met jouw lichaam. Je wordt verankerd met je eigen energie en het vertrouwen in jezelf. Het doel van deze groepshealing is dat je contact maakt met je zelfvertrouwen, en jezelf los maakt van angst. Ze zeggen wel eens ”Angst is een slechte raadgever”, en dat is ook zo. Wanneer je jezelf laat leiden door angst, belemmer je jezelf om volluit te kunnen leven.

 

groepshealing

Inhoud Online Groepshealing: Van angst naar vertrouwen.

In deze chaotische tijd waar in we nu leven ligt angst overal op de loer. Juist nu is het belangrijk om aan je angsten te werken. De groepshealing van angst naar vertrouwen start met een meditatie. Met deze gezamenlijke meditatie maken we contact met het stuk in jezelf wat geen angst heeft. Door je hiermee te verenigen raak je vertrouwd met dit gevoel.  Vervolgens gaan we op zoek naar de angst en laten dit gezamenlijk los. Jij mag weer in vertrouwen zijn.

Na deze groepshealing ga je verder met de intentie te leven, en niet meer te handelen naar angst. Door deze healing weet je hoe je jezelf kan helpen om tot rust te komen, en te relativeren. Tijdens de groepshealing stem ik me af op jou en help ik je met het losmaken van de laatste overtuigingen en angst energie. Dit mag je nu echt gaan loslaten.

Teacher

Wendy van Kemenade - Janssen

"Sinds mijn jeugd ben ik erg gevoelig geweest voor andermans energieën. Ik voelde ze aan en nam ze ook over, maar wist niet goed hoe hier mee om te gaan. Pas veel later, kwam ik in contact met de term HSP (Highly Sensitive Person), en begon te begrijpen wat ik voelde. De interesse naar het spirituele was er al sinds mijn pubertijd. Het bleef melees meer
Voorwaarden

Wil je mee doen met deze groepshealing, dan stuur ik je na akkoord een e-mail. De aanschaf gaat namelijk via een ticket systeem wat gekoppeld is aan Zoom, waar je kan inloggen voor de online samenkomst. VOL = VOL, er is beperkt plek.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review