Online live meditatie

  • Datum: 31-01-2022 om 20:00
  • Einddatum: 31-01-2022 om 20:30
  • Eefje Jacobs
  • Prijs:

Wil jij je geest trainen met meditatie om te leven in het hier en nu? Dan is deze online live meditatie op maandagavond iets voor jou. Door meditatie leer je te leven in het huidige moment. Hiermee voorkom je overmatig bezig zijn met het verleden en de toekomst. Door regelmatig te mediteren ervaar je meer ontspanning, energie en focus. Op deze manier krijg je ruimte om inzichten te krijgen over jezelf en je omgeving.

Wanneer is deze online live meditatie?

Elke maandagavond geeft Eefje Jacobs een nieuwe online meditatie. Deze duurt ongeveer 20 minuten. Het type meditatie kan per week verschillen. Zo kan het een meditatie om bewust te worden van je energie huishouding zijn, een ontspannende mindfulness meditatie of een geleide meditatie gericht op specifieke thema’s.

Jouw ontspanning en bewustwording staan centraal ongeacht het thema. Wanneer de meditatie is afgelopen is er de mogelijkheid om ervaringen te delen en vragen te stellen via de chatfunctie. Tijdens de meditatie ben je niet in beeld en andere deelnemers kun je niet horen. Je kunt dus overal gaan mediteren zonder dat een ander jou ziet. Met behulp van de chatfunctie kun je communiceren. Alles wat je intypt in de chat is zichtbaar voor iedereen.

Live meditatie

Het grote verschil van live mediteren in vergelijking met het mediteren aan de hand van een audio bestand is het feit dat de meditaties live begeleidt worden. Een live meditatie volgen in een groep kent een hele andere dynamiek. Er is  sprake van direct contact. Hierdoor kan er worden ingespeeld op zaken die je onlangs hebt meegemaakt. Je zult merken dat het samen met anderen in een groep mediteren veel leuker is. Dit komt doordat er een zekere groepsenergie teweeg wordt gebracht. De energie van de groep eis voelbaar. Ook heb je hierdoor een stok achter de deur, waardoor je het mediteren langer vol gaat houden. Na de live meditatie kun je vragen kunt stellen over waar je zaken waar je misschien aan twijfelt zaken of die belangrijk zijn voor jou. Direct contact voor een zekere mate van veiligheid in het beoefenen van meditatie en alles wat hierbij komt kijken. Tegelijkertijd met anderen samen mediteren maakt het veel leuker!

Teacher

Eefje Jacobs

Sinds 2009 begeleidt ik mensen bij hun bewustwordingsproces als energetisch therapeut in Enschede. Doormiddel van 1 op 1 sessies, in groepsverband in de cursus intuïtieve ontwikkeling of tijdens 1 van de retraites in Nederland of Sicilië. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, waardoor je de consulten vergoed kunt krijgen door je zorgverzekering.
Voorwaarden

Je kunt de meditatie direct betalen waardoor je versekerd bent van jouw plekje. Maandagavond om 19:50 uur krijg je per e-mail een linkje waarmee je toegang hebt tot de online meditatieruimte. Om 20:00 uur begint de meditatie, deze duurt ongeveer 20 minuten.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review