Online Reading met voice messages

Na 21 jaar in de praktijk als spiritual guide en energetic healer ben ik zo’n twee jaar geleden het concept ‘online minireadings’ gestart. Ik heb hiermee al vele mensen op weg mogen helpen met vraagstukken waar ze tegenaan lopen. De online reading tarot geeft jou een beter inzicht en geeft jou antwoord op vragen. Ook kan het je motiveren om bepaalde stappen in je leven te zetten. Je kan voorafgaand aangeven of je een bepaald onderwerp hebt waar ik de reading op kan afstemmen.

Het is niet persé nodig om een onderwerp aan geven. Met name als je er blanco in gaat komen er de mooiste of misschien wel de belangrijkste onderwerpen naar boven. De reading vindt plaats in combinatie met een Tarot deck. Meestal gebruik ik hiervoor het Crowley Tarot deck, welke ook wel Thoth-tarot wordt genoemd. Het is een krachtig tarotdeck dat je kunt gebruiken om de vragen die je op je levenspad tegenkomt te beantwoorden. Met behulp van deze tarot geef ik je antwoord op jouw vragen en vertel ik jou welke inzichten ik krijg doorgegeven. Vaak ontvang ik daarbij antwoorden die jou kunnen helpen meer richting te geven aan jouw leven.

crowley tarot

Hoe werkt het

Na de bestelling op het platform van Mindtreatz hoef je nog niets te betalen. Ik stuur een tikkie naar het door jou opgegeven telefoonnummer. Na ontvangst van deze betaling ontvang je binnen een week de reading via What’s app. Voor elke reading neem ik ongeveer 15 minuten de tijd. Ik stuur je een foto van jouw persoonlijke tarot spread. Ook ontvang je van mij een aantal voice messages met de reading. In deze voice messages geef ik uitleg over de tarotkaarten en hun betekenis en wat ik verder binnenkrijg. Het fijne van deze voice messages is dat je ze altijd nog terug kan luisteren.

Share :

Voorwaarden

Betaling gaat met een Tikkie vooraf. Het kan voorkomen dat ik je geen reading kan geven doordat ik niets binnenkrijg. In dat geval ontvang je het geld terug. Het is niet de bedoeling om na de reading vragen te blijven stellen. De reading is klaar bij het verzenden van het laatste bericht. Mocht je na afloop met vragen blijven zitten dan kun je via dit platform een nieuwe aanvraag doen waarbij we dieper op een bepaald onderwerp in kunnen gaan.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz