Online transformatie coaching

Wanneer je leven niet zo lekker loopt of wanneer je een beetje vastloopt is het soms heel erg fijn om met iemand te praten die jou direct coacht. Tijdens de online transformatie coaching gaan we verder in op wie je ten diepste bent, wat je tegenhoudt en wat je werkelijk wilt. Je wordt geholpen om een eerlijke diagnose van je huidige situatie te stellen en de consequenties daarvan duidelijk maken. Dat is niet altijd leuk, maar vaak wel wat nodig is. Ook wordt er een actieplan gemaakt met 3 concrete stappen hoe jij je transformatie het best kunt aanpakken.

Na deze online transformatie coaching die maar liefst 90 minuten duurt, voel jij je weer afgestemd, heb je vertrouwen en voel je perspectief. Je krijgt de motivatie die je nodig hebt om je transformatie door te zetten.

Voor wie is deze online transformatie coaching:

Deze transformatie coaching is voor iedereen die serieus met zichzelf aan de slag wilt en verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar leven.

  • Je werk neemt af en je vraagt je af waar je je nu het best op kan richten.
  • Je bent al een tijdje met yoga en meditatie bezig, maar je wilt het nu ook integreren in je leven en je werk
  • Je bent yoga leraar en je wilt je bedrijf professioneler aanpakken door bijvoorbeeld online te gaan
  • Je wilt productiever worden
  • Je werkte in een bedrijf en wilt nu voor jezelf beginnen
  • Er zijn een aantal zaken in je leven die je wilt oplossen of waar je anders tegen aan wilt kijken
  • Je gaat richting je pensioen en je wilt meer zingeving
  • Je wilt een belangrijk levensthema aanpakken
  • Je vraagt je af hoe je met de toename van stress in je werk of privé-leven kunt omgaan

Een vervolgtraject is bespreekbaar, maar geen must voor een transformatie coaching sessie. Door het aangaan van deze coaching sessie ben je dus nergens toe verplicht maar kun je wel even met iemand praten die jou motiveert om de juiste stappen te gaan zetten.

Teacher

Guru Gian - Jasper Kok

Full-time Kundalini Yoga docent, coach en opleider. Sinds 2007 leert hij mensen groeien door Kundalini Yoga. Zowel in zijn wekelijkse lessen, workshops, retraites, trainingen in bedrijven, 1-op-1, als in mijn internationale opleiding tot Kundalini Yoga Coach. In de afgelopen 12 jaar heeft hij aan duizenden mensen de helende en transformatieve kracht van Kundalini Yoga gedoceerd en meer dan 100 nieuwe Kundalini Yoga coaches opgeleid.
Voorwaarden

Bestel een 90 minuten transformatie coaching sessie. Na betaling ga je automatisch naar de online agenda van Guru Gian waar je je afspraak zelf kunt inplannen. Je krijgt automatisch een email met bevestiging van de afspraak en een persoonlijke Zoom link die je kunt gebruiken voor de online 90 minuten transformatie coaching.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review