Restart Your Life Coachingsprogramma

Ben jij er klaar voor om jouw leven een Restart te geven? Wil jij samen met een coach én een online programma aan de slag om iets in jezelf te veranderen? Dan is het Restart Your Life Coachingsprogramma van René Bussink echt iets voor jou.

Wat gaan we met het  Restart Your Life Coachingsprogramma zoal doen?

  • Ervoor zorgen dat je een goede relatie hebt met de mensen die jou dierbaar zijn.
  • Zorgen dat jij je gewaardeerd voelt omdat je van grote waarde bent voor jezelf en jouw omgeving.
  • Zorgen dat je je veel krachtiger en zelfverzekerder voelt, zodat je volledig op jezelf durft te vertrouwen.
  • Leer begrijpen wat dat knagende gevoel jou eigenlijk wil zeggen.
  • Ga het werk doen dat bij jou past en zorg ervoor dat je dáármee succesvol bent.
  • Maak jezelf een inspiratiebron bent voor anderen, omdat jij je hart volgt en anderen inspireert dit ook te doen.
  • Leer hoe je écht kunt genieten van het leven.

Module 0: Re-Start Informatie

Jij ontdekt wat jouw belangrijkste coachvragen zijn zodat jij met een duidelijke focus aan de slag kunt met het Coachingsprogramma. Hierdoor zal jij het resultaat behaalt dat jij beoogt. Ontdek waarop jij je het beste kunt focussen, omdat je gaat inzien wat je al die tijd niet hebt gezien, zodat je begrijpt waarom dit het juiste moment is om te gaan voor wat je écht wilt. Welke dieperliggende coachvragen horen er bij jou leven en wat zijn dingen waar je al een behoorlijke tijd mee worstelt? Je gaat inzien wat dat ‘iets’ is dat je het meeste mist. Vanaf nu ga je zelf verantwoordelijkheid emen voor de stappen die je vanaf nu gaat zetten.

Deze sessie start met een gratis intakegesprek van 1 uur o.b.v. het door jou ingevulde intakeformulier,  zodat je inzicht krijgt wat je kunt doen om antwoord te krijgen op de voor jouw belangrijkste coachvragen.

Module 1: Bewustwording

Jij ontdekt hoe jij je bewust wordt van hetgeen jij tot heden hebt gecreëerd. En wat de belangrijkste oorzaak is dat je jouw huidige werkelijkheid hebt gecreëerd. Wat is hetgeen waar jij diep van binnen écht naar verlangt.  Je ziet het zo haarscherp voor je zodat alle twijfels hierover voorgoed zijn verdwenen. Je gaat kijken naar wat je allemaal al bereikt hebt en hoe je jouw huidige werkelijkheid zelf creëert. Welke vragen er écht toe doen als jij het leven wilt creëren waar jij diep van binnen naar verlangt en hoe je concrete stappen kunt gaan benoemen die je wilt gaan zetten. Bepaal je prioriteiten die bijdragen aan het creëren van jouw ideale leven en leer hoe jij je goed kunt ontspannen, zodat jij je bewust wordt van hetgeen jouw gevoel jou wil zeggen. Deze module is inclusief een gesproken visualisatie- ontspanningsoefening die je helpt om je extra goed te kunnen ontspannen, zodat je inzicht krijgen in hetgeen jij wél wenst.

Module 2: Inzicht in je-Zelf

Jij ontdekt in het coachingsprogramma hoe jij inzicht krijgt in jouw drijfveren, in jouw unieke talent en in jouw zielswens. Op deze manier kun jij vanuit een innerlijk weten je gaan focussen op datgene wat er voor jou echt toe doet. Leer welke drijfveer continu op jou van toepassing is en wat jouw unieke talent is. Wat jij écht wenst en hoe je jouw zielswens kunt ontdekken en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij jouw ideale wensbeeld helder voor ogen gaat zien. Je leert wat je kunt doen om jouw diepste dromen zichtbaar te maken. Deze module bevat ook een test waarmee je inzicht krijgt in jouw belangrijkste drijfveer,  zodat je hiermee iedere dag jouw voordeel kunt doen.

Module 3: Van A naar Beter

Jij ontdekt hoe jij een inspirerende en richtinggevende planning maakt zodat jij stap voor stap het leven creëert dat écht bij jou past. De kracht van een planning die gericht is op het behalen van een doel dat volledig uit jezelf komt en die jou zodanig inspireert dat succes verzekerd is. Leer hoe je jouw missie kunt ontdekken en hoe je deze kunt vertalen in jouw belangrijkste doelstelling en hoe je vanuit jouw belangrijkste doelstelling een inspirerende planning kunt maken. Maak een korte en krachtige pitch waarmee je aan iedereen kunt duidelijk maken waar jij voor gaat en waar jij voor staat. Met deze nieuw verkregen inzichten voorkom je dat jouw planning in gevaar komt. Je krijgt een pitch waarmee je in één zin vertelt wie je bent, wat je te bieden hebt en wat jij toevoegt, zodat je aan een ander helder kunt vertellen weet wat jou uniek maakt.

Module 4: Bottlenecks oplossen

Jij ontdekt hoe je kunt voorkomen dat jij je eigen ‘motor’ opblaast omdat je nu het liefst vol gas wilt geven, maar tegelijkertijd ook nog de neiging hebt om op de rem te trappen. Welke bottlenecks aanwezig zijn en leer hoe jij de veroorzakers van deze bottlenecks kunt aanpakken waardoor jij jouw belemmeringen voorgoed kunt oplossen.
Je leert hoe jij je bewust wordt van jouw belemmerende gedachten, waardoor je niet snel vooruit komt en hoe jij je onderbewuste kunt gebruiken om inzicht te krijgen in belemmeringen die je nooit met jou verstand had kunnen bedenken. Natuurlijke richtingaanwijzers die jij negeert, omdat jij ze als ‘niet helpend’ ervaart. Hoe jij verantwoordelijkheid kunt nemen om aan de slag te gaan met deze nieuw verkregen inzichten. Je krijgt ook een oefening die je doet voordat je gaat slapen en die ervoor zorgt dat je, als je wakker wordt, precies weet wat je als eerste moet doen, om ervoor te zorgen dat wat jij het liefste wilt, ook daadwerkelijk kan worden gerealiseerd.

Module #5: Evaluatie

Jij ontdekt in dit coachingsprogramma hoe je door het invullen van een evaluatieformulier voor jezelf inzichtelijk maakt wat je hebt geleerd en wat je in de toekomst nog zou willen leren. Verder ontdek je welke inzichten je hebt opgedaan en welke behoefte je nog hebt om jouw doelen voor de toekomst te behalen, zodat je heel gericht op zoek kunt gaan naar de juiste ondersteuning. Je leert welke behoefte je nog hebt om jouw toekomstige c.q. nog niet gerealiseerde doelen te bereiken en hoe je heel gericht op zoek kunt gaan naar de juiste ondersteuning om van jouw leven een blijvend succes te maken.

Het coachingsprogramma is mogelijk uit te breiden door bij elke module nog een losse coachingsessie bij te bestellen om dieper op de materie in te gaan.

 

Share :

Teacher

René Bussink

Ik doe niets liever dan mensen die diep van binnen weten dat er (veel) meer in hen zit, laten ervaren hoe ze ‘de taal van hun gevoel’ kunnen gebruiken om op een heel natuurlijke wijze zichzelf te worden, zodat ze moeiteloos het verschil maken in hun eigen leven én dat van anderen. Vanuit mijn eigen ambitie heb ik me in het eerste deel van mijnlees meer
Voorwaarden

Het coachprogramma is inclusief één coachingsessie van één uur. Je kunt het coachprogramma in je eigen tempo volgen. Na betaling krijg je direct toegang tot het online programma en heb je de mogelijkheid om jouw coachingsessie in te plannen.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz