• Datum: 08-10-2021 om 10:30
  • Einddatum: 10-10-2021 om 15:30
  • Jeffrey en Anouk

Ben je toe aan tijd voor jezelf en heb je behoefte aan rust en stilte om tot antwoorden en inzichten te komen? In dit retraiteweekend leer je om (nog) comfortabeler met jezelf te zijn. Het retraiteweekend Reconnect with yourself is van 8-10 oktober 2021. Deze unieke retraite wordt verzorgd op een prachtige locatie omringd door natuur. Het doel is dat jij weer helemaal tot jezelf komt.

Het programma is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een weekend voor zichzelf. Je kunt zelf bepalen hoe je het weekend wilt invullen. Je kunt het weekend bijvoorbeeld instappen vanuit een situatie in je leven waar je mee worstelt en maar niet in verder komt. Of je neemt deel omdat je behoefte hebt aan rust en ontspanning. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar wat zo’n weekend voor jou kan doen. Iedereen heeft zijn eigen intentie, je bent van harte welkom.

Onze visie

Met ons programma willen we jou weer in contact te brengen met je authentieke zelf. Vertragen en verdiepen staan hierin centraal. We bieden een programma met gezamenlijke en individuele onderdelen. Daarnaast heb je voldoende vrije tijd die jij zelf invult. Jij bepaalt zelf, op basis van jouw behoefte, waar je wel en niet aan mee doet. En van welke begeleiding je wel of niet gebruik maakt. Je ‘moet’ niets en bijna alles mag. Hierdoor leer jij te luisteren naar je eigen behoeftes en jouw eigen natuurlijke levensritme te volgen. Dit helpt je om in contact te komen met wie jij écht bent en vandaar uit jouw eigen keuzes te maken.

Wat gaan we doen tijdens het retraiteweekend?

Onderdelen van het programma van dit retraiteweekend zijn meditatie, visualisatie, ontspanningsoefeningen, een ademsessie van ademexpert Merel Bevaart, (yin) yoga, een stilteperiode in de ochtend, een stiltewandeling, een creatieve workshop en life talks binnen of bij het kampvuur. Tijdens de life talks kun je delen wat je wilt delen, luisteren naar anderen en/of je vragen stellen. In de vrije tijd kun je genieten van de prachtige natuur in de tuin, wandelen op het terrein, lekker lummelen en niets doen, mediteren, rusten op je bed, met jezelf zijn of juist verbinden met anderen.

Anouk en Jeffrey staan als coaches het hele weekend voor je klaar voor vragen of persoonlijke coaching sessies. Ze geven je net dat extra inzicht, heling of steun te die je op dat moment nodig hebt. Wil je jezelf extra verwennen? Dan kun je terecht in een prachtige massageruimte voor een speciale healing massage. Deze massage is apart bij te boeken. Voor heerlijk, gezond eten en drinken wordt gezorgd. Er zijn dus alle ingrediënten ‘in huis’ om jou te ondersteunen om er een onvergetelijk weekend van te maken!

Tijdens het retraiteweekend zijn er zo min mogelijke afleiders, zodat je zoveel mogelijk in verbinding met jezelf blijft. Dit betekent dat we een aantal spelregels hebben voor het weekend:

  • Tijdens de stilteperiode wordt er niet gesproken;
  • Beeldschermen zoals telefoon, laptops, e-readers etc. blijven uit of laten we thuis.
  • Individueel luisteren we niet naar muziek;
  • Boeken en tijdschriften laten we thuis;
  • Dit weekend is alcoholvrij en wij raden aan om koffie en suiker te matigen;
  • Een boekje om inzichten, antwoorden en hersenspinsels op te schrijven is wél toegestaan.

 

Locatie retraiteweekend

 

Locatie

Je verblijft tijden het retraiteweekend op ‘De Stille Kracht’, een prachtige locatie in Drenthe die rust, stilte, eenvoud en schoonheid ademt. Het natuurlijke terrein is sprookjesachtig, met een wilde tuin en vennetje, vuurplaatsen, allerlei zitjes, grasveldjes en een moestuin. Een bijzonder mooie plek van 3,5 hectare groot, die volledig in het teken staat om naar binnen én buiten te keren. In de authentieke Drentse schuur vind je in een mooie grote meditatie- en yogaruimte, gezellige zithoek met houtkachel, keuken, sanitair en een slaapzolder. Daarnaast staat ‘de kleine schuur’ met eigen sanitair en nog 4 aparte slaapkamers. De slaapkamers zien er verzorgd uit met een natuurlijke eenvoudige inrichtingsstijl.

Wanneer je je hebt aangemeld voor deze retraite, dan plannen we een kennismakinggesprek met je in. Tijdens deze kennismaking bespreken we de reden van je deelname en stemmen we de verwachtingen verder af. De prijs is gebaseerd op een 4-persoonskamer. Het is mogelijk om een upgrade te doen naar een 2-persoonskamer. Individuele coaching sessies en massage zijn extra bij te boeken.

Teacher

Jeffrey en Anouk

Wij geloven dat ieder mens uniek is met eigen gaven, talenten en uitdagingen. We helpen mensen ontdekken wie ze in de kern zijn, zodat zij gaan leven en werken op de manier die bij hen past. We ontmantelen belemmerende patronen en werken aan heling op diepere niveaus. Hierdoor realiseren we een duurzame verandering met impact op de korte én lange termijn.

Voorwaarden

Mocht de retraite door externe factoren (bijv. Covid) niet door kunnen gaan, dan behoud je jouw inschrijving voor de volgende editie óf betalen we als jij dat liever hebt, je het volledige bedrag terug. Wanneer je zelf onverhoopt verhinderd bent – om wat voor reden dan ook -, dan krijg je de mogelijkheid om je inschrijving tot 30 dagen voor de retraite door te verkopen aan iemand anders. Als wij een wachtlijst hebben, dan kunnen we je in contact brengen met iemand op de wachtlijst. Als doorverkopen niet lukt, dan krijg je 50% van je aankoopbedrag teruggestort. Wanneer je annuleert vanaf 30 dagen voor aanvang van de retraite, dan krijg je 35% van je aankoopbedrag teruggestort. Vanaf 7 dagen voor aanvang van de retraite, ontvang je geen restitutie meer.

Locatie