Schrijf Midweek Groeikracht

Schrijf midweek groeikracht zorgt ervoor dat je groeit in je schrijflust, groeit in je kracht en kracht geeft aan je groei. Tijdens deze Schrijf Midweek Groeikracht van 5 dagen ontdek je groeiwens en je groeiremmers. Ruim op wat je niet meer nodig hebt en geef je groeikracht een gerichte boost, al visualiserend en schrijvend. Schrijf midweek groeikracht is een diepgaand en uitnodigend proces.

Groeikracht is tijdloos. Er is altijd wel iets wat je wilt laten groeien. In de winter misschien de stilte in jezelf en op een ander moment een creatie die je naar buiten wilt brengen. Laat nieuwe en oeroude talenten ontpoppen. Door deze tijd voor jezelf te nemen leer jij jezelf beter kennen. Afhankelijk van waar jouw Groeikracht in het moment over gaat, ontpoppen nieuwe of oeroude vaardigheden en talenten zich. En je hebt je wellicht anders te verhouden tot anderen. Je doet daarbij nieuwe ontdekkingen. Leuke en strontvervelende. Niet alleen over hen, ook over jezelf.

Ontdek waar jouw groei in zit

Het kan zijn dat je sommige dingen in je leven ontgroeid bent of nu ontgroeit. En waar dan wel je groei in zit. Mogelijk iets wat al een hele tijd op je wacht. Of je ziet dat je op exact het goede spoor zit en voelt je daarin bekrachtigd. Alles is mogelijk!

 

Groeikracht

 

Ga met jouw Groeikracht aan de slag

Tijdens deze Schrijf Midweek ga je al schrijvend en visualiserend aan de slag met jouw groeikracht. Dit is een intuïtief, krachtig en creatief proces. Je onderzoekt je groeiwensen, drive, groeiremmers, natuurlijke groei, ontpoppen, innerlijke stevigheid en groeistappen. Dat zorgt voor een groei in je schrijflust, groei van je kracht en kracht in je groei.

Tijdens deze online Schrijf Midweek onderzoek je jezelf in de diepte en de breedte van een thema. Hiermee ruim je onnodige ballast op, en laat toe wat je nodig hebt. Zo kom je tot de essentie van wat het thema jou in essentie te vertellen heeft. Visualisaties en intuïtieve, creatieve schrijfoefeningen geven jou een richting aan. Naast dit zelfonderzoek, verhelder je je innerlijke schrijfstem en geef je die de ruimte via je schrijfsels, regelmatig in creatieve schrijfvormen.

Teacher

Saskia Baardman

Ik hou van de stille communicatie, de rake woorden, klanken, communicatie in zielsbeelden, communicatie met mens en dier. Om dat alles goed tot zijn recht te laten komen, helpt het om de ontkrachtende ruis op de lijn te verminderen of helemaal weg te halen. Want ruis toont zich in stemmetjes in jezelf, oordelen, emotionele en fysieke pijn en meer. Dan is het tijd om jelees meer
Voorwaarden

Direct na betalen komt het product vrij door middel van een downloadlink.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review