Wil je jezelf ontwikkelen op spiritueel niveau maar weet je niet waar je moet beginnen? In een spirituele coaching sessie met Marvin Zwart ga je dieper in op wat spiritualiteit voor jou betekent. Spiritualiteit betekent voor iedereen wat anders, dit komt omdat iedereen voor verschillende uitdagingen in het leven staat. Zo heeft achtergrond, cultuur en religie vaak een blauwprint gedrukt op jouw leven. Hierdoor kun je het leven gekaderd en geconditioneerd ervaren.

In een spirituele coaching sessie gaan we kijken waar jouw beperkingen liggen. Door middel van healing, meditatie en begeleiding komen we tot een of meerdere specifieke oplossingen die jou dichter bij jezelf laten komen en jou voorbij kunnen laten gaan aan jouw beperkingen en conditioneringen. Zodat je authentiek en vrij kunt leven. Tijdens deze coaching sessie wordt er gebruik gemaakt van theta healing en reiki.

Na deze spirituele coaching sessies:

  • heb je meer inzicht in jouw spirituele pad
  • kom je dichter bij de kern
  • vertrouw je meer op je eigen intuïtie
  • laat je oude overtuigingen en conditioneringen los
  • betreed je een pad van een authentiek leven (leven zonder goedkeuring)
  • leer je leven vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd

Deze spirituele coachingsessie bevat een pakket van 5 sessies van 1 uur. De coachingsessie kan zowel in huiselijke kring, tijdens een wandeling of tegen een meerprijs kan Marvin naar je toe komen wanneer je binnen de ring van Amsterdam woont.

 

Share :

Teacher

Marvin Zwart

Hairstylist van Carice van Houten, Jelka van Houten, Kim Feenstra en Lauren Verster. De behoefte ontstond steeds meer om behalve aan de buitenkant ook steeds meer aan het innerlijk te werken en mensen bij te staan. Zijn spirituele reis begon toen hij thuiszat met een burn-out en na 3 maanden te horen kreeg dat hij een tumor in zijn wervelkolom had. Hij wist dat hijlees meer
Voorwaarden

Deze sessie is op locatie in Amsterdam-West. Tegen een meerprijs van € 15,- is het ook mogelijk om op locatie binnen de ring van Amsterdam te komen. Wanneer je een sessie wilt uitbreiden kan dit tegen een tarief van € 75,- per uur. Je hoeft de sessies niet meteen te betalen, dit doe je op de locatie. Na het aanvragen van een sessie neemt Marvin snel contact met je op om de sessie(s) in te plannen.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz