Wil jij antwoord wil hebben over of begeleiding hebben bij specifieke vragen in jouw leven? Bijvoorbeeld over liefde, werk of relaties. Of gewoon behoefte hebt aan begeleiding in je leven of in bepaalde situaties, dan is een tarot reading wat voor jou. Tijdens een tarot reading met Marvin Zwart kun jij antwoord krijgen op jouw vragen en tevens meer inzicht krijgen in keuzes die je moet maken.

De tarot reading wordt gedaan met het Rider Waite tarot deck. Dit is het meest bekende tarot deck welke het meest gebruikt wordt voor tarot readings. In het begin van de tarot reading geef je aan waar je meer inzicht in wilt hebben. Vervolgens wordt hierop de strategie van de kaartlegging bepaald. Nadat de kaarten worden gelegd worden ze één voor één besproken. Er wordt aangegeven wat de kaart betekent en wat dit kan betekenen voor jou.

In totaal duurt deze tarot reading Amsterdam minimaal een half uur. Hij wordt gegeven in huiselijke omgeving (met aanwezigheid van katten) in Amsterdam-West.

 

Teacher

Marvin Zwart

Hairstylist van Carice van Houten, Jelka van Houten, Kim Feenstra en Lauren Verster. De behoefte ontstond steeds meer om behalve aan de buitenkant ook steeds meer aan het innerlijk te werken en mensen bij te staan. Zijn spirituele reis begon toen hij thuiszat met een burn-out en na 3 maanden te horen kreeg dat hij een tumor in zijn wervelkolom had. Hij wist dat hijlees meer
Voorwaarden

Deze sessie is op locatie in Amsterdam-West. Tegen een meerprijs van € 15,- is het ook mogelijk om op locatie binnen de ring van Amsterdam te komen. Wanneer je een sessie wilt uitbreiden kan dit tegen een tarief van € 75,- per uur. Je hoeft de sessies niet meteen te betalen, dit doe je op de locatie. Na het aanvragen van een sessie neemt Marvin snel contact met je op om de sessie(s) in te plannen.

Locatie

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review