• Datum: 09-11-2021 om 20:00
  • Einddatum: 09-11-2021 om 22:00

Deze tarot reading en workshop is een leuke kennismaking met tarot en geeft je handvaten om zelf met tarot van start te gaan. De workshop is met een kleine groep van maximaal 5 deelnemers. De workshop is inclusief thee en hapjes.

We starten met een voorstelronde zodat iedereen de mogelijkheid heeft in het kort wat over zichzelf te vertellen. Daarna krijgt iedereen een persoonlijke tarotkaart legging en een korte reading. Je kunt zelf aangeven of je de diepte in wilt gaan of liever niet, omdat de reading in een groep best persoonlijk kan zijn. Het meemaken van readings van anderen kan een hele mooie ervaring zijn. Op deze manier zie je dat een reading voor iedereen anders kan zijn.

Tijdens de tarotkaart leggingen krijg je een goed beeld van hoe je tarotkaarten kunt leggen en welke boodschappen ze kunnen overdragen. Je zult merken dat niet alles letterlijk wordt gezegd maar dat het ook via een omweg tot de kern kan komen. De ene reading zal veel specifieker zijn dan een andere.

Als de readings klaar zijn ga ik meer vertellen over de grote en de kleine Arcana en de Hofkaarten, in welke volgorde en op wat voor manier je de tarotkaarten kunt leggen en wat deze posities betekenen. Welke symbolen en archetypen er worden gebruikt en welke inzichten daarbij horen.

Na deze workshop heb je de beginselen van tarotkaart leggen geleerd en kun je zelf aan de slag met tarotkaarten. Ik maak zelf gebruik van de tarotkaarten van Crowley, ook wel Toth genoemd.maar deze workshop geeft een algemene uitleg die je ook kunt gebruiken voor andere tarot decks.

Voorwaarden

Annuleren kan tot maximaal 48 uur en met opgaaf van goede reden. Na reservering krijg je een Tikkie om het bedrag te voldoen, de reservering is pas bevestigd na betaling. Mocht de workshop onverwacht niet doorgaan of bij annulering dan krijg je het geld teruggestort.

Locatie