Teken meditatie voor rust en reflectie

Neem jij te weinig tijd voor jezelf en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Dan is deze teken meditatie voor rust en reflectie wat voor jou. Met deze online cursus teken meditatie neem je elke week, 10 weken lang, een moment om tot jezelf te komen.

Deze online cursus Teken meditatie voor rust en reflectie herinnert je hieraan met een vriendelijke stok achter de deur. Je ontvangt elke week een nieuwe tekenmeditatie. De tekenmeditatie is zelf is heel eenvoudig, vaak niet meer dan een beweging op papier. Door die beweging, de herhaling en het gebruik van kleur(potlood) wordt je aandacht naar binnen geleidt, naar je lichaam, je gedachten en je gevoel. Je kunt het zien als een moment van ontspanning en zelfzorg.

Teken meditatie voor rust en reflectie:

Je ontvangt 10 weken lang elke week een nieuwe teken meditatie om te beluisteren. Bij elke teken meditatie kun je een werkblad gebruiken waardoor er beter beklijft wat je hebt ervaren en opgemerkt. Om je bewust te worden van je lichaam en de ervaring te verankeren in je lichaam zijn er drie lichaamswerkoefeningen toegevoegd. Je ontvangt met regelmaat inspirerende mails die je weer bij jezelf brengen en bij wat om aandacht vraagt. Je hebt een heel jaar toegang tot deze cursus.

Teacher

Karen van Deuren

Opkrabbelend uit een diep dal maakte ik mijn eerste intuïtieve tekening. Achteraf gezien was dit moment bepalend voor de koersverandering in mijn leven in het werken met het uiterlijk van de mens naar het werken met het innerlijk van de mens. Die tekening bracht heel wat teweeg, waardoor ik me af ging vragen hoe dat kon, dat een tekening zo duidelijk iets uit mijn onbewustelees meer
Voorwaarden

De online cursus Rust & Reflectie met Tekenmeditatie kun je binnen 14 dagen kosteloos annuleren.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review