Online cursus tekenmeditatie

Deze korte online cursus tekenmeditatie geeft je elke dag, 31 dagen lang een moment om tot jezelf te komen. De cursus herinnert je hieraan met een vriendelijke stok achter de deur, een dagelijkse tekenmeditatie. Een tekenmeditatie is heel eenvoudig, vaak niet meer dan een beweging op papier. Door die beweging, de herhaling en het gebruik van kleur(potlood) wordt je aandacht naar binnen geleidt, naar je lichaam, je gedachten en je gevoel. Je kunt het zien als een dagelijks moment van ontspanning en zelfzorg.

Bij tekenmeditatie gaat het zeker niet om een perfect plaatje, een mooie tekening, om goed of fout of om iets presteren. Alles wat er verschijnt is goed. Merk op wat het in je teweeg brengt. Het is een verbinden met jezelf. Van naar buiten gericht zijn brengt tekenmeditatie je weer naar binnen.

Inhoud online cursus tekenmeditatie:

Aan het begin van  elke dag, 31 dagen lang, ontvang je een nieuwe tekenmeditatie in de vorm van een 1-minuut video. Ook ontvang je elke dag een mail om je motiveren om tijd voor jezelf te nemen en om je te inspireren de dag goed te beginnen of om rustig te worden voordat je gaat slapen. Je kunt deze cursus volgen vanaf je mobiel, tablet of laptop, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Met deze 31 momenten van kleurrijke bezinning geef je aandacht aan jezelf. Goed voor body, mind & soul. Je hebt maar liefst een héél jaar lang toegang tot al deze korte tekenmeditaties. Als bonus krijg je 7 audio tekenmeditaties.
 

Teacher

Karen van Deuren

Opkrabbelend uit een diep dal maakte ik mijn eerste intuïtieve tekening. Achteraf gezien was dit moment bepalend voor de koersverandering in mijn leven in het werken met het uiterlijk van de mens naar het werken met het innerlijk van de mens. Die tekening bracht heel wat teweeg, waardoor ik me af ging vragen hoe dat kon, dat een tekening zo duidelijk iets uit mijn onbewustelees meer
Voorwaarden

Kosteloos annuleren: De online cursus 31 Korte Tekenmeditaties kun je binnen 7 dagen kosteloos annuleren.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review