Cursus wat is jouw grootste passie

Deze online cursus wat is jouw grootste passie leer je meer over jezelf, jouw kwaliteiten en waar jouw passie ligt. Wanneer je te lang dingen doet waar je hart niet ligt, loop je op den duur een serieus risico om burn-out te raken. Het woord passie klinkt misschien best wel zwaar, maar het beleven van je geluk draait nu eenmaal om het hebben van levenslust en het realiseren van je dromen.

Herken jij jezelf in de volgende uitspraken?

  • Ik weet niet hoe ik kan ontdekken waar ik echt gepassioneerd over ben.
  • Ik weet niet hoe ik erachter kom over welke kwaliteiten ik beschik.
  • Ik wil al heel lang iets anders met mijn leven, maar waar moet ik beginnen?
  • Er zijn tegenwoordig zoveel keuzemogelijkheden, welk vak of welke opleiding past nu werkelijk bij mij?
  • Het ontbreekt me aan richting in mijn leven, hoe voorkom ik dat ik straks teleurgesteld ben?

Deze online cursus wat is jouw grootste passie is voor jou als je klaar bent om de regie over je eigen leven te pakken. Je kunt nu eenmaal niet door blijven leven op de goed bedoelde tips en adviezen uit jouw omgeving. Blijf niet doorrennen zonder een idee te hebben waar je naar toegaat. Misschien maak je jezelf zorgen omdat je denkt dat je geen mogelijkheden of middelen hebt om te veranderen. Het kan ook zijn dat je op dit moment veel verantwoordelijkheden en verplichtingen draagt om een ander pad op te slaan. Het risico om te falen, geld kwijt te raken of misschien zelfs afgewezen te worden schrikt je misschien teveel af.

Wat is jouw grootste passie? Ontdek en leef het leven waarvoor jij in de wieg bent gelegd. Ontdek in 4 stappen welk talenten en kwaliteiten zich in jou willen ontvouwen, juist als je nu super druk bent met dingen waar je niet gelukkig van wordt.

Deze online cursus wat is jouw grootste passie bestaat uit de volgende 4 modules:

Module 1 – Ontdek je Vonk

Leer hoe je kan worden wie je bent, wat is jouw grootste passie en hoe haal je het maximale uit jezelf. Leer van inspirerende voorbeelden en laat de rolmodellen in je leven voor je werken. Leef jij je droom? Ontdek het geheim van FLOW en wat er gebeurd als je jouw passie niet volgt. Het is NU tijd om de VONK in je leven te brengen.

Module 2 – Ontsteek je Vlam

Leer wat werkelijk jouw passie is en ontdek de relatie tussen drijfveren en passie. Stimuleer jouw enthousiasme voor meer levensenergie en wakker meer nieuwsgierigheid aan. Ontdek wat ruimte en tijd voor je doen. Gebruik jouw innerlijke navigatiesysteem om je passie te ontdekken.

Module 3 – Ontwikkel je Vlam

Ben je er klaar voor om je passie in de wereld te zetten of zijn er nog een redenen om het niet te doen. Wat is het belang van onwetendheid en angst is een slechte raadgever. Wat doe je wanneer je vastzit en wat wil, durf of kan je anders te doen?  Zorg er geen excuses meer zijn om je vuur niet te laten branden.

Module 4 – Verwarm anderen

Deel jouw passie met anderen. Om optimaal te kunnen functioneren is het van belang om in balans te blijven. Zet je passie om in actie. Er is een ritme en een regelmaat voor nodig om jezelf (en anderen) blijvend te inspireren. Jouw talent is goud waard!

Inhoud online cursus passie

De online cursus wat is jouw grootste passie vind je 42 video’s verdeeld over 4 modules en een praktisch werkboek. In dit werkboek vind je achtergrondinformatie over passie en geluk. Het zitvol met handige oefeningen die je kunt doen om meer grip op je passie, doelen en geluksgevoel te krijgen. We krijgen wekelijks enthousiaste en vaak emotionele reacties van deelnemers binnen over de inzichten en persoonlijke doorbraken die zij door deze oefeningen ervaren.

Teacher

Albert Sonnevelt

Albert Sonnevelt combineerde zijn studie psychologie met de wijsheid van oosterse en westerse geneeskunde. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven. Momenteel werkt hij nog als Executive Coach met een aantal directeuren en CEO's van enkele beursgenoteerde organisaties. Albert is al meer dan 30 jaar psycholoog, heeft 9 boeken geschreven heeft inmiddels 10 online programma’slees meer
Voorwaarden

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor het programma. Met een internetverbinding kun je 24 uur per dag overal ter wereld met het programma aan de slag. Je kan het werkboek en de bijlages uitprinten. Op deze manier kan je ook zonder je computer de schrijfopdrachten en oefeningen doen. 14 dagen lang een volledige garantie. Wanneer je alle stappen volgt en geen resultaat ziet kun je de verkoper een mail sturen. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour. Je hebt onbeperkt toegang tot het programma.

Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact
Voldoening
Aanbeveling
Locatie

Gratis maankalender 2022

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de maankalender van 2022.