Workshop hoofd en hart verbinden

Deze workshop hoofd en hart verbinden leert jou om een super krachtige verbinding met jouw hart te hebben. Hierdoor ga je nooit meer twijfelen aan de boodschappen van jouw hart en intuïtie. Dat gepieker vanuit je hoofd is vanaf nu verleden tijd. Jij gaat de stem van jouw hart heel duidelijk horen.

Deze workshop Hoofd en hart verbinden is voor jou als:

 • Je vaak een conflict voelt tussen hoofd en hart.
 • Je niet goed voelt wat je hart je te vertellen heeft.
 • Je regelmatig twijfelt over bepaalde keuzes.
 • Je weet waar je energie van krijgt, maar je hoofd steekt daar vaak een stokje voor.
 • Je jouw hart niet altijd goed horen.

In deze workshop ‘Hoofd en hart verbinden’ leer je een methode waardoor je de hele dag volledig bij jezelf kunt blijven en de stem van jouw hart helder kunt horen. Met deze methode leer je snel luisteren naar jouw hart en intuïtie. Hierdoor verdwijnen de twijfels uit je hoofd.

Wanneer je de hele dag door een sterke verbinding hebt met je hart, dan ga je het leven leiden dat echt bij jou past. Je luistert dan minder naar de verwachtingen van anderen. En je leeft echt jóuw leven. Dat levert veel energie en zelfvertrouwen op.

Als je een krachtige verbinding maakt met jouw hart en intuïtie:

 • Blijf je dichter bij jezelf.
 • Krijg je meer energie.
 • Twijfel je niet langer over keuzes. Daardoor blijf je makkelijker in je flow.
 • Voel je én bewaakt je je grenzen steeds beter.
 • Wordt je steeds liever voor jezelf.

Ons hoofd heeft veel verleidende trucjes om ons weg te houden van de liefdevolle boodschappen van ons hart.

Als je vast blijft hangen in de trucjes van het hoofd:

 • Voel je je nooit écht fit. Je raakt leeg en uitgeput.
 • Ga je die spanningen ook voelen in je lichaam.
 • Blijf je te lang hangen in situaties die niet voedend zijn voor jou.
 • Ga je snel over je grenzen heen. (Je voelt je grenzen niet goed óf je durft niet voor jouw verlangens op te komen).
 • Vindt je  jezelf of je leven niet snel goed genoeg.

Wat heb je laten liggen doordat je zoveel vanuit je hoofd hebt geleefd? Ben je vergeten om plezier te maken? Ben je teveel bezig geweest met het pleasen van anderen? Heb je jezelf ingehouden op creatief gebied of op intiem gebied? Ben je blijven hangen in een baan die niet werkelijk bij jou paste? Ben je heel hard geweest voor jezelf? Het hoofd is een enorme energievreter. En voordat je het weet, sta je alleen maar voor anderen klaar en weet je niet meer wat je zelf wilt.

Als je naar je hart luistert, ga je weer écht leven. Niet het leven van iemand anders, maar jóuw leven.

De kracht van intuïtief schrijven

Bij intuïtief schrijven, schrijf je niet vanuit je hoofd. Je gaat juist schrijven vanuit een diepere plek. Vanuit je hart. Is dat moeilijk? Welnee. Je moet alleen even weten hoe je dat doet. En dat leer je in deze workshop. Met intuïtief schrijven kom jij in contact te staan met een heel wijs deel van jezelf. Dit deel weet bijvoorbeeld precies wat jouw levensmissie is. Je hoeft hiervoor helemaal niet mooi of perfect te kunnen schrijven. Het schrijven is gewoon een soort brug om uit te komen bij de plek van rust in jezelf.

Als je een krachtig contact met jouw hart hebt, dan wéét je dat je op het juiste pad zit. Je zit in de flow van het leven. En dat geeft energie!

In deze workshop Hoofd en hart verbinden van 1,5 uur ontdek jij precies hoe jij een helder contact krijgt met jouw hart. Jij wordt in deze workshop door het hele proces begeleid. Je hoeft alleen maar klaar te gaan zitten met je pen en papier. Zorg voor een rustig plekje. Je krijgt diverse schrijfopdrachten, afgewisseld met ontspannende oefeningen om nog dieper te zakken. Aan het einde van de workshop weet jij precies hoe jij deze technieken voortaan zelf in kunt zetten om altijd dicht bij jezelf te blijven.

Teacher

Lieke Meertens

Lieke beleefde een spiritueel ontwaken rond haar dertigste. Dit was na een periode van burn-out, depressie en angsten. Sindsdien beloopt ze het pad van spirituele groei en bewustwording. In 2012 startte ze een blog om haar ervaringen te delen. Dit groeide uit tot een bedrijf met online workshops en trainingen. Haar trainingen worden aanbevolen door diverse therapeuten en huisartsen en ze verscheen in verschillende tijdschriftenlees meer
Voorwaarden

Na betaling krijg jij meteen toegang tot de workshop. Je kunt de video in jouw eigen tijd en tempo bekijken. Je krijgt jarenlang toegang. Herhaal dus zo vaak als je wilt.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review