• Datum: 17-10-2021 om 10:00
  • Guru Gian - Jasper Kok

In deze 1-daagse Workshop Kundalini Yoga heeft Guru Gian zijn 15 jaar ervaring met het geven van yoga en meditatie samengebracht. Het is de mooiste, meest complete en transformerende workshop die ik ooit heb gegeven. Een cadeau voor jezelf! Ontdek de Kracht van Kundalini Yoga in deze mooie workshop

In deze Workshop Kundalini Yoga leer je de essentie van Kundalini Yoga zodat je weet waar je aan begint en hoe het werkt. Door het doen van oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie Je ervaart de kracht van Kundalini Yoga. Na het volgen van deze workshop kundalini yoga ervaar je meer energie, rust en ontspanning.

Je leert krachtige mantras tijdens de Kundalini Yoga workshop zodat je direct in contact komt met je Ware Zelf. Je maakt een op maat yoga serie tijdens de Kundalini Yoga workshop zodat je direct thuis verder kunt gaan oefenen en de positieve effecten van yoga kunt integreren.

Je leert de belangrijkste technieken van de Kundalini Yoga en hoe de Kundalini Energie hoort te stromen zodat je echt diep begrijpt en voelt hoe de Kundalini Energie dient te stromen. Na de workshop voel jij je opgeladen en geïnspireerd om hier na de workshop mee verder te gaan.

Wat leer je tijdens deze Workshop Kundalini Yoga?

  • De principes & kracht van Kundalini
  • Hoe je meer rust & energie gaat ervaren
  • In contact komen met je ware zelf
  • Hoe je thuis zelf aan de slag kan
  • Na de workshop ervaar je positieve veranderingen in elke aspect van je leven

Wil jij ook leven uit inspiratie en je uitdagingen overwinnen? Neem dan deel aan deze Workshop Kundalini Yoga voor een unieke ervaring. Een ervaring die een nieuw begin van je leven kan betekenen of een doorstart naar meer eigen kracht en inspiratie. Guru Gian heeft in deze workshop al zijn 15 jaar ervaring met het geven van yoga en meditatie samengebracht.

Teacher

Guru Gian - Jasper Kok

Full-time Kundalini Yoga docent, coach en opleider. Sinds 2007 leert hij mensen groeien door Kundalini Yoga. Zowel in zijn wekelijkse lessen, workshops, retraites, trainingen in bedrijven, 1-op-1, als in mijn internationale opleiding tot Kundalini Yoga Coach. In de afgelopen 12 jaar heeft hij aan duizenden mensen de helende en transformatieve kracht van Kundalini Yoga gedoceerd en meer dan 100 nieuwe Kundalini Yoga coaches opgeleid.

Voorwaarden

Mogelijk om tot 7 dagen na aankoop van de retreat kosteloos te annuleren. Binnen 14 dagen voor de startdatum zal 25% van het tarief in rekening gebracht worden. Bij annulering binnen 14 dagen voor de startdatum zal 50% van het tarief in rekening gebracht worden. Bij annulering binnen 7 dagen voor de startdatum zal 100% van het tarief in rekening gebracht worden.

Locatie