Workshop Mild zijn voor jezelf

Heb jij een kritische innerlijke stem en wil je deze onder controle krijgen? Dan is de workshop ‘Mild zijn voor jezelf’ wat voor jou. In deze workshop leer je hoe jij jouw innerlijke stem onder controle krijgt. Deze workshop zorgt ervoor dat je tevreden wordt met jezelf en je leven. Jij bekijkt jezelf met mildheid en laat jezelf niet langer leiden door allerlei dingen die je ‘moet’ doen. Je leert leven vanuit een plek van zelfliefde. Bevrijd jezelf van die kritische stem.

Deze workshop is voor jou als het lastig klinkt om zoveel liefde voor jezelf te hebben of wanneer je nu niet echt tevreden bent met jezelf. Bijna iedereen heeft een innerlijke stem die onwíjs kritisch is. Deze innerlijke stem maakt het lastig om tevreden te zijn met jezelf en met je leven. Eckhart Tolle zegt hierover: “Veel mensen leven met een folteraar in hun hoofd die hen voortdurend aanvalt en straft.”

Deze stem zorgt voor veel leed; hij berooft je van jouw levensenergie, kan er zelfs voor zorgen dat jij ziek wordt en is vaak je ergste vijand. We hebben vaak niet door hóe hard we voor onszelf zijn.

Voel jij een sluimerend gevoel van onbehagen op de achtergrond? Het kan zijn dat jij jezelf veel vergelijkt met anderen of denkt dat anderen hun leven beter voor elkaar hebben. Dit zijn allemaal signalen dat je milder mag worden voor jezelf. In deze workshop leer jij stap-voor-stap hoe je dat doet.

Door de workshop Mild zijn voor jezelf:

 • Word je steeds liever voor jezelf.
 • Krijg je meer zelfvertrouwen.
 • Maak je je minder druk over wat ánderen van je denken.
 • Voel je je vaker tevreden over jezelf en over je leven en je kunt dus meer genieten.
 • Krijg je meer energie.
 • Stap je weer ín je hart

Het kan lastig zijn steeds die kritische stem in je hoofd te hebben. Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je ervoor dat je niet wordt meegesleept? Hoe zorg je dat je niet meer in innerlijke discussies verzeild raakt? In deze workshop krijg je krachtige technieken aangereikt om onmiddellijk vrij te komen van je innerlijke kritische stem. Hierdoor voelt het leven weer lichter en stroomt de energie makkelijker door. Je wordt steeds liever voor jezelf. En dat levert veel ontspanning op. Je krijgt meer zelfvertrouwen. Hierdoor laat je je niet meer tegenhouden door de meningen van anderen. Waardoor je jouw talenten ook beter kunt neerzetten in de wereld.

Dat betekent natuurlijk niet dat je je níks meer aantrekt van anderen. Een open hart zit vol compassie. Bovendien is opbouwende feedback van anderen heel nuttig. Maar veel kritiek komt voort omdat de ánder niet goed in z’n vel zit. En het is niet de bedoeling dat jij die last met je meezeult…

Als je vast blijft hangen in je oude kritische stem:

 • Dan voelt het leven heel zwaar.
 • Zuigt het ontzettend veel energie van je weg.
 • Heb je vaak het gevoel dat je niet echt vooruitkomt.
 • Blijf je een gehaast gevoel houden. Alsof je het nooit goed genoeg doet (voor jezelf of voor je omgeving).
 • Voel je je moeizaam waardoor het lastig is om echt te genieten van je leven.

Kom los van deze oude vermoeiende patronen! Doe mee met de workshop ‘Mild zijn voor jezelf’ en bevrijd jezelf van die kritische stem. Het resultaat van deze workshop is meer zelfliefde, een groter gevoel van zelfvertrouwen en meer energie en ontspanning.

Share :

Teacher

Lieke Meertens

Lieke beleefde een spiritueel ontwaken rond haar dertigste. Dit was na een periode van burn-out, depressie en angsten. Sindsdien beloopt ze het pad van spirituele groei en bewustwording. In 2012 startte ze een blog om haar ervaringen te delen. Dit groeide uit tot een bedrijf met online workshops en trainingen. Haar trainingen worden aanbevolen door diverse therapeuten en huisartsen en ze verscheen in verschillende tijdschriftenlees meer
Voorwaarden

Na betaling krijg jij meteen toegang tot de workshop. Je kunt de video in jouw eigen tijd en tempo bekijken. Je krijgt jarenlang toegang. Herhaal dus zo vaak als je wilt.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz