Workshop Yoga: Yogi in 1 Dag

  • Datum: 11-06-2023 om 10:00
  • Einddatum: 11-06-2023 om 17:00

Ontdek de kracht van yoga in slechts één dag tijdens het sensationele evenement: workshop yoga “Yogi in 1 Dag”! Laat je inspireren door de wijsheid en ervaring van drie yogi’s met meer dan 50 jaar gezamenlijke expertise. Deze workshop biedt jou de unieke kans om je leven te transformeren door middel van waardevolle technieken die je elke dag kunt toepassen.

Workshop yoga; Yogi in 1 dag

Vitaliseer je leven:

Leer hoe je energieker en gelukkiger in het leven kunt staan. Ontdek krachtige technieken die je vitaliteit verhogen en je levensvreugde vergroten. Laat vermoeidheid achter je en omarm een nieuw gevoel van energie en levendigheid.

Verbind met jezelf:

Breng een diepere verbinding tot stand met jezelf, je innerlijke bron van inspiratie en passie. Ontdek hoe je deze connectie kunt versterken en hoe dit je persoonlijke groei en creativiteit kan stimuleren. Laat je innerlijke vlam ontbranden en leef een leven dat in lijn is met je ware potentieel.

Vind rust en focus:

Maar dat is niet alles! Naast de waardevolle workshops, kun je ook genieten van heerlijk eten, live muziek en een onvergetelijke sfeer. Bovendien gaat maar liefst 20% van de omzet naar de stichting Rasom, die Oekraïners in Haarlem ondersteunt. Zo draag je bij aan een goed doel terwijl je jezelf verrijkt met nieuwe kennis en ervaringen.

Yogi in 1 dag

Stap binnen in een betoverende dag vol zelfontdekking en innerlijke groei tijdens “Yogi in 1 Dag”. Deze workshop biedt een scala aan ervaringen die je zullen helpen je dag te beginnen vol intentie en energie, effectief te ontstressen, de kracht van mantra muziek te ervaren, een diepere verbinding met jezelf te creëren, te genieten van de pret van lachyoga en je te verbinden met een gevoel van dankbaarheid. Hier is een blik op wat je kunt verwachten:

Start je dag met intentie en energie:

Leer prachtige technieken die je helpen je dag met intentie en energie te beginnen. Ontdek rituelen en praktijken die je in staat stellen om bewustzijn en positiviteit te cultiveren bij het ontwaken, zodat je de rest van de dag vol energie en doelgerichtheid kunt omarmen.

Effectieve ontstressingsmethoden:

Leer effectieve technieken om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden. Ervaar meditatie en mindfulness-oefeningen die je helpen om kalmte en sereniteit te cultiveren, zelfs in de drukste tijden. Ontdek hoe je negatieve gedachten en spanning kunt loslaten, zodat je een gevoel van innerlijke vrede kunt bereiken.

De kracht van mantra muziek:

Ontdek de helende kracht van mantra muziek en chanten. Leer mantra’s die resoneren met je ziel en helpen bij het loslaten van blokkades en het bevorderen van positieve energie. Ervaar de harmonie en trillingen van mantra’s en hoe ze je kunnen helpen je geest te kalmeren en je hart te openen.

Ademhalingstechnieken en zelfverbinding:

Leer hoe je je ademhaling kunt beheersen en gebruiken als een krachtig instrument om jezelf te verbinden. Ontdek ademhalingstechnieken die je helpen om stress te verminderen, je energie te balanceren en je bewustzijn te vergroten. Verbind op een dieper niveau met jezelf door middel van ademhalingsoefeningen die je innerlijke rust en helderheid bevorderen.

Lachyoga voor plezier en ontspanning:

Geniet van de vreugde en het plezier van lachyoga. Ontdek hoe lachen je humeur kan verbeteren, stress kan verminderen en je algehele welzijn kan bevorderen. Ervaar lachyoga-oefeningen die je in een staat van vrolijkheid en ontspanning brengen, terwijl je tegelijkertijd een gevoel van verbinding met anderen ervaart.

Verbinding vanuit dankbaarheid:

Leer hoe je je kunt verbinden met een gevoel van dankbaarheid en hoe dit je perspectief en levenservaring kan transformeren. Ontdek eenvoudige en effectieve manieren om dankbaarheid te cultiveren en te uiten, waardoor je jezelf opent voor meer vreugde, tevredenheid en liefde in je leven.

Deze dag zal een buitengewone reis zijn waarin je nieuwe inzichten en ervaringen opdoet. Markeer 11 juni met dikke letters in je agenda en nodig je beste vriend of vriendin uit om samen naar Haarlem te komen. Maak je klaar voor een dag vol transformatie, inspiratie en plezier tijdens “Yogi in 1 Dag”! Mis deze unieke kans niet om jezelf te ontwikkelen en een blijvende impact te creëren in je leven. Schrijf je nu in en begin je reis naar een betere versie van jezelf.

Share :

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz