Dreamy Yin Yoga Online Hart

Boek nu een Yin Yoga online les om je te kunnen verbinden met je hart. Deze Dreamy Yinles is gericht is op het openen van de borstkas en creëert ruimte in de schouders, waardoor het hart zich kan openen.

Deze online yin yoga les Dreamy Yin is een mix van yinyoga een Yoga Nidra. Het thema van de les is het openen van je hart. Tijdens deze online yin yoga les hou je zittende en liggende houdingen meerdere minuten vast. Op deze manier kun je je aan de houding overgeven. Bij het gedeelte Yoga Nidra hoef je alleen maar te liggen en luisteren. Yin en nidra is een combinatie om bij weg te dromen.

De Dreamy Yin Yoga Online les duurt 40 minuten.

Benodigdheden Yin Yoga Online les:

  • Yogamatje
  • (Meditatie)kussen
  • Dekentje
  • Warme sokken
  • Bolster of opgerolde deken

Optioneel kun je een blok en een oogkussentje gebruiken voor extra comfort. Het is aan te raden om een dagboekje of notitieboekje bij je te hebben zodat je na de les je ervaringen op kan schrijven.

Teacher

Marjolein Blaauwbroek

Yoga is voor mij adem, lucht, energie, bewustzijn. Yoga helpt mij om naar mezelf te kijken, naar mezelf te luisteren en mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik geef niet alleen yogales, maar ik zie mijzelf als yogi. Als yogi leef ik vanuit de yogagedachte; een gedachte die niet achterblijft in de yogastudio of op mijn yogamatje, maar die ik met mij meedraag alsof iklees meer
Voorwaarden

Direct na de betaling ontvang je een link naar de yogales. Je kunt dus direct beginnen. Je mag de les zo vaak volgen als jij wil..

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review