Yoga nidra cursus

Wil jij je verdiepen in yoga nidra en voelen wat yoga nidra voor jou kan doen? Dan is deze vijfdaagse yoga nidra cursus wat voor jou. Yoga Nidra is een moment voor jezelf, een moment om alles even achter je te laten en weer op te laden. Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd, brengt je lichaam en geest in een diepe ontspanning. Je mag zo ontspannen mogelijk gaan liggen en het enige wat je hoeft te doen is te luisteren.

De Yoga Nidra Cursus is iets voor jou als:

  • Als je rust wil ervaren in je mind & body​
  • Als je dieper wil slapen​
  • Als je graag wil ontspannen​
  • Als je toe bent aan een moment voor jezelf​
  • Als je nieuwe energie door je lichaam wil voelen stromen​
  • Als je gewoon lekker comfortabel wilt liggen en luisteren​
  • Als je kennis wil maken met Yoga Nidra

Wat kan je verwachten van deze yoga nidra cursus?

Vijf ochtenden lang ontvang je van mij om 6 uur s’ochtends een mailtje met de intentie van de dag, een passende Yoga Nidra van 10/20 min en een bewustzijnsoefening. Je mag zelf bepalen waar en wanneer je de yoga nidra sessie luistert. In de loop van de vijf dagen keren we steeds een stapje dieper naar binnen. Op deze manier kun je steeds iets meer kunt ontspannen en loslaten. Op de vijfde dag is de grande finale en ontvang je een extra lange en dus diepe Yoga Nidra sessie.

Tijdens Yoga Nidra hoef je alleen maar te liggen en mag luisteren naar mijn stem. Deze laat je reizen langs je ademhaling, door je lichaam en neemt je letterlijk mee op reis. Op reis naar een fijne plek, een veilige haven. Een plek waar je kunt opladen, loslaten en wellicht wel iets over jezelf kunt leren.

Als je je vandaag aanmeld, ontvang je morgen je eerste online Yoga Nidra sessie. De sessies blijven een jaar toegankelijk, dus je kunt de Vijfdaagse op je eigen tempo volgen.

Share :

Teacher

Marjolein Blaauwbroek

Yoga is voor mij adem, lucht, energie, bewustzijn. Yoga helpt mij om naar mezelf te kijken, naar mezelf te luisteren en mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik geef niet alleen yogales, maar ik zie mijzelf als yogi. Als yogi leef ik vanuit de yogagedachte; een gedachte die niet achterblijft in de yogastudio of op mijn yogamatje, maar die ik met mij meedraag alsof iklees meer
Voorwaarden

Direct na de betaling ontvang je een link naar de yogales. Je kunt dus direct beginnen. Je mag de les zo vaak volgen als jij wil..

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz