Yoga Nidra online les opladen

Heb je de behoefte om alle prikkels even van je af te spoelen? Dan helpt deze online Yoga Nidra online les je te ontspannen en weer op te laden. Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd, brengt je lichaam en geest in een diepe ontspanning. Bij yoga nidra hoef je alleen maar zo ontspannen mogelijk te gaan liggen en hoef je alleen maar te luisteren.

Zorg dat je na een Yoga Nidra online les altijd wat tijd hebt om weer even bij te komen. Het kan voorkomen dat je wazig bent of lichte hoofdpijn krijgt. Drink na de les wat extra water of thee, loop even naar buiten voor wat frisse lucht of eet een stukje pure chocolade. Pure chocola helpt je namelijk om te aarden. Pak vooral je dagboek erbij en schrijf je ervaring op; dit helpt om het effect van de nidra helemaal op te nemen in je lichaam.

Deze online les duurt 24 minuten.

Benodigdheden Yoga nidra online les:

  • Dekentje
  • Warme sokken

Optioneel kun je oordopjes, een oogkussentje en een bolster of opgerolde deken gebruiken voor onder de knieën.  In een dagboekje kun je na de les je ervaringen opschrijven.

Share :

Teacher

Marjolein Blaauwbroek

Yoga is voor mij adem, lucht, energie, bewustzijn. Yoga helpt mij om naar mezelf te kijken, naar mezelf te luisteren en mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik geef niet alleen yogales, maar ik zie mijzelf als yogi. Als yogi leef ik vanuit de yogagedachte; een gedachte die niet achterblijft in de yogastudio of op mijn yogamatje, maar die ik met mij meedraag alsof iklees meer
Voorwaarden

Direct na de betaling ontvang je een link naar de yogales. Je kunt dus direct beginnen. Je mag de les zo vaak volgen als jij wil..

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz