Hanneke van Mackelenbergh

We leven in een hectische tijd waarin het steeds moeilijk wordt om een moment voor jezelf te nemen en tot rust te komen. Als creative director en later COO bij een IT-bedrijf was ik altijd veel en hard aan het werk. De combinatie van een carrière, moederschap en sociale leven vulde mijn gehele agenda. Ik nam te weinig tijd voor mezelf en luisterde niet naar wat mijn lichaam mij te vertellen had. 

Mijn lichaam ging steeds vaker protesteren en op een gegeven moment was ik helemaal op. Een burn-out, chronische hyperventilatie en een angststoornis waren het gevolg van jarenlang over mijn grenzen heen te zijn gegaan. Ik had het veel te ver laten komen. Het roer moest om, dat was duidelijk.

Mijn zoektocht naar innerlijke rust begon. Ik ging me focussen op alles wat ervoor zou zorgen dat ik me snel beter zou voelen. Met behulp van een psycholoog, ademhalingssessies, yoga, meditaties en hypnoses leerde ik naar binnen te keren en te luisteren naar wat mijn lichaam mij te vertellen had. Ik deed kennis op van tarot en astrologie, leerde mezelf healen door middel van reiki en de healing code. Ook nam ik deel aan verschillende healing sessies, waaronder een thetahealing.

Tijdens mijn spirituele reis heb ik veel over mezelf geleerd. Door veel dingen uit te proberen kom je er achter wat bij je past. Ik heb nu een arsenaal aan tools in handen die ik kan toepassen als ik me onrustig voel of niet lekker in mijn vel zit. Het lukt mij nu om op elk moment mijn hoofd leeg maken, waardoor ik meer rust ervaar en meer van het leven geniet. 

Mijn spirituele pad heeft mijn leven verrijkt. Ik wil er graag aan bijdragen dat meer mensen op deze manier hun rust kunnen vinden. Dit was de aanleiding voor het opzetten van het platform Mindtreatz.

Hanneke Mindtreatz

Spiritualiteit is de verbinding met onszelf en alles om ons heen.

Mindtreatz Hanneke

Mindtreatz is het eerste platform waarop iedereen zijn eigen spirituele reis samen kan stellen. We bieden diensten en producten aan van bewuste ondernemers die jou kunnen helpen met jouw innerlijke groei. Je kunt deelnemen aan ‘live’ sessies, maar ook direct aan de slag met een online cursus of e-book. Door Mindtreatz kun je op elk moment tijd voor jezelf nemen en in jezelf investeren. 

Met Mindtreatz willen we jou motiveren om wat vaker in jezelf te keren. Om in plaats van weer een avondje Netflix of scrollen op je telefoon eens bewust bezig te zijn met wat je voelt. Je zult het leven veel intenser en mooier ervaren als je leert vertrouwen op je intuïtie en gevoel. Stel je open en ga op avontuur.  

Alle Mindtreatz op dit platform dragen bij aan een betere versie van jou. Ze geven je meer inzicht, leren hoe je tot rust kan komen of hoe jij jezelf kunt healen. Start vandaag nog en boek direct een Mindtreat.

 

Liefs Hanneke

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz