mindfull 2

Mindtreatz

Wil je meer rust en ontspanning ervaren? Zoek je hulp op het gebied van persoonlijke groei? Of ben je juist op zoek naar meer inspiratie of avontuur op het gebied van Mindfulness?

Mindtreatz is hèt platform voor Mindfulness. Wanneer je wat meer tijd aan jezelf wilt besteden, meer rust wilt vinden of je meer wilt verdiepen in spiritualiteit, vind je bij ons een overzicht van verschillende mogelijkheden en mensen die je daarbij kunnen helpen.

Waarom Mindtreatz?

We leven in een maatschappij die veel van ons vraagt. Er wordt veel van ons verwacht op het gebied van carrière, sociaal leven, gezinsleven en onze status. We zijn te veel bezig met ons ego en ervaren veel stress om alle ballen hoog te houden. Via sociale media, smartphone en televisie wordt onze mind overbelast en gunnen we onze mind te weinig tijd om tot rust te komen. Druk zijn lijkt de norm en rust nemen is er steeds minder bij. Zo raken we overprikkeld en overbelast.

Je kunt je levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren als je de tijd neemt voor jezelf en rust leert vinden in je hoofd. Hierdoor komt er energie vrij die het lichaam kan helen en voeden. Door je ego even los te laten ontspan je meer en overzie je de dingen beter. Zo geniet je vaker van de kleine dingen en leef je meer het hier en nu.

Het is onze missie om één overzichtelijke plek te creëren waar je kunt investeren in jezelf. Door het aanbod bij elkaar te brengen willen we jou inspireren om jouw eigen spirituele reis te maken. Ons doel is om jou te leren, hoe je ondanks een hectisch leven, tot jezelf kan komen en rust kunt vinden in je hoofd. Dit is een groeiproces waar wij graag onderdeel van uit willen maken.

mediteren

JE MIND ONDERHOUDEN IS NET ZO BELANGRIJK ALS HET ONDERHOUDEN VAN JE LICHAAM

mindtreatz yoga

Starten met Mindtreatz

Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. En wat de ene keer wel werkt, werkt de andere keer niet. Wij geloven dat je geïnspireerd, geprikkeld en uitgedaagd moet blijven. Op deze manier ontdek je wat jij als mens en per moment nodig hebt om rust in je hoofd te krijgen. Deze spirituele reis is voor iedereen anders.

Herken jij je hierin:

  • Wil jij leren hoe je je hoofd leeg kunt maken?
  • Wil jij meer rust vinden in de alledaagse hectiek?
  • Wil jij liever voor jezelf zijn en tijd maken voor wat jij nodig hebt?
  • Wil jij jouw eigen spirituele reis maken en ontdekken wat bij jou past?

Bekijk het aanbod van verschillende aanbieders en selecteer een Mindtreat die bij jou past. Je kunt via ons platform direct contact opnemen met de aanbieder als je vragen hebt. Heb je hulp nodig? Wij staan voor je klaar om je op weg te helpen en je te adviseren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz