Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen over ons platform

Nee, je betaalt niets extra als je via ons platform reserveert. De aanbieder voegt zelf zijn of haar Mindtreatz toe aan onze website. Ze betalen een percentage over de verkoop. Voor bezoekers is het platform geheel gratis.

Bedrijven kunnen een account aanmaken en direct hun events, diensten of producten toevoegen aan ons platform. Als daarbij hulp nodig is, kunnen ze contact met ons opnemen. We helpen hier graag bij.

Als een evenement geannuleerd wordt, zal de aanbieder contact met jou opnemen en de reservering annuleren. Wanneer je al betaald hebt, kun je een andere datum selecteren of je geld terug vragen.

Bekijk voordat je boekt altijd de voorwaarden die bij een Mindtreat vermeld staan. Als je niet tevreden bent over een door jou aangekochte Mindtreat, dan kun je hierover een review schrijven. We vinden we het ook fijn als je een review schrijft als je wel tevreden bent. De overeenkomst sluit je met de aanbieder af; Mindtreatz fungeert hier slechts als tussenpersoon. Ben je echt ontevreden dan kun je wel contact met ons opnemen.

Natuurlijk! Neem contact op en geef ons je wensen door. Wij helpen jou graag persoonlijk met het vinden van geschikte aanbieders.

contact icon