Aanmelden bij Mindtreatz

Help jij als ondernemer anderen op het gebied van persoonlijke groei? Wil jij jouw diensten aanbieden bij een bredere doelgroep? En wil je jouw aanbod verenigen met andere bewuste ondernemers? Sluit je dan aan bij Mindtreatz.

Mindtreatz is hét platform voor innerlijke rust en groei. Door het aanbod samen te brengen in één overzichtelijke omgeving moedigen we onze bezoekers aan om meer tijd voor zichzelf te nemen. Zo bieden we samen een compleet aanbod zodat iedereen zijn of haar eigen spirituele reis kan samenstellen en eigen persoonlijke groei kan maken.

Meld je nu aan om jouw workshops, cursussen en events onder de aandacht te brengen.

mindtreatz bedrijven 1
mindtreat business

Voordelen van Mindtreatz

Het is onze missie om samen met bewuste ondernemers één overzichtelijke plek te creëren. Het aanbod bij elkaar brengen zorgt ervoor dat men/onze doelgroep een goede keuze kan maken op het gebied van prijs, locatie, datum en ervaringen van anderen.

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Meer nieuwe klanten
  • Kom onder de aandacht van jouw doelgroep
  • Door de verkoop en marketing deels uit te besteden heb je meer tijd voor je klanten
  • Door samen te werken helpen we meer mensen

Direct aanmelden

Bij Mindtreatz werken we hard aan het succes van het platform. Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen te inspireren om meer tijd voor zichzelf te nemen, persoonlijk te groeien en open te staan voor nieuwe ervaringen. Ook zorgen we voor een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform. Sta jij achter onze missie? We verwelkomen je graag.

Na aanmelding op ons platform kun je direct online cursussen en workshops toevoegen. Vanuit je bedrijvenaccount kun je jouw aanbod beheren. Ook kun je aankopen, reserveringen of boekingen inzien en contact onderhouden met onze bezoekers. Je betaalt pas voor onze dienst als er een succesvolle aankoop heeft plaatsgevonden. Een account aanmaken is gratis en je kunt je account altijd weer verwijderen.

Mindtreatz aanmelden
Hanneke Mindtreatz

Persoonlijk contact?

Liever persoonlijk contact? Boek dan een afspraak in de online agenda van Hanneke. Zij vertelt je graag persoonlijk meer over het platform. Tijdens het gesprek kun je vanzelfsprekend al jouw vragen stellen.

Wat kan je aanbieden via Mindtreatz?

e-books

Is er van jouw boek een e-book beschikbaar? Of heb jij al jouw kennis over een bepaald onderwerp verzameld in een e-book? Geef onze bezoekers direct toegang tot jouw e-book. Je kunt de informatie over het e-book toevoegen aan het platform en het boek na aankoop toegankelijk maken door middel van een downloadlink. Op deze manier kunnen onze bezoekers meteen starten met lezen en heb jij een geautomatiseerde inkomstenbron.

e-books
Online cursus

Online cursussen

Bied jij een online cursus voor spirituele of persoonlijke ontwikkeling? Of heb jij een cursus met tools om beter te ontspannen? Voeg dan jouw online cursus toe aan ons platform. Door het gebruik van een betaallink of betaalverzoek kunnen onze bezoekers direct aan jou betalen. Het is niet nodig om het cursusmateriaal aan ons platform toe te voegen. Je kunt de nieuwe cursisten toegang verlenen tot jouw eigen leeromgeving.

workshops & events

Op het platform van Mindtreatz kun je workshops en events aanbieden. Wil jij extra aandacht voor jouw Reiki cursus, Wim Hof workshop of yogales? Voeg jouw event of workshop, kom onder de aandacht van een nieuwe doelgroep en trek nieuwe klanten aan. Je hoeft het event of de workshop maar één keer toe te voegen aan ons platform en kunt de datum aanpassen voor een volgende keer.

cursussen
online lessen

Zoom sessies

Geef jij regelmatig lessen, ademhalingssessies of workshops via zoom? Breid dan je publiek uit met de bezoekers van Mindtreatz. Samen zorgen we ervoor dat meer mensen tijd voor zichzelf nemen en ervaren hoe het is om een rustige mind te hebben. Voeg nu jouw online yoga, ademhalingssessies of vrouwencirkels toe aan ons platform. Probeer of het voor jou werkt. Je kunt ons platform vrijblijvend uitproberen.

Retreats

Bied jij retreats aan?  De bezoekers van Mindtreatz zoeken een duwtje in de rug om meer rust in hun leven te vinden. Publiceer jouw retreats op Mindtreatz om de juiste doelgroep te bereiken. Het is mogelijk om alle soorten retreats toe te voegen; van online retreats, 1-day retreats in Nederland tot aan retreats van meerdere weken in het buitenland. Je kunt jouw vermelding altijd aanpassen en offline halen wanneer het retreat vol zit. Bij een nieuw retreat kun je de vermelding aanpassen en opnieuw publiceren.

Retreats

Meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen op een rijtje

Aanmelden bij Mindtreatz is interessant voor bewuste ondernemers die zich inzetten om mensen meer te laten ontspannen en meer inzicht geven in zichzelf.

Een account aanmaken en diensten toevoegen is geheel gratis. Je betaalt pas wanneer er een succesvolle verkoop heeft plaatsgevonden. Wij werken op basis van no-cure-no-pay. De commissie is 15%. Deze wordt door middel van een factuur achteraf in rekening gebracht. Klanten die wij aandragen betalen direct aan jou. Meer informatie over commissie

In onze handleiding staat stap voor stap beschreven hoe je een Mindtreat kunt toevoegen.

Ja natuurlijk. Wanneer je het druk hebt kun jij jouw vermelding door ons laten toevoegen. Je mag ons altijd bellen, what’s appen of berichten via Instagram om jouw vragen te stellen.

Voor bedrijven die zich bij ons aanmelden gelden de Gebruiksvoorwaarden bedrijven. Onze algemene voorwaarden voor gebruikers vind je hier. In onze Privacyverklaring kun je lezen hoe we met jouw gegevens omgaan.