Handleiding toevoegen Mindtreatz

We vinden het heel erg fijn dat jij aan het punt staat om een Mindtreat toe te voegen.
Heb jij jouw account al ingericht? Mooi dan kun je meteen verder.
Heb je dit nog niet gedaan? Klik dan hier

Pakketten

Selecteer het pakket

Nadat je geklikt hebt op de button ‘Voeg Mindtreatz toe’ kom je eerst op een pagina waarbij je een selectie kun maken uit 3 verschillende pakketten. Voor het toevoegen van een Mindtreat kun je het gratis pakket kiezen.

Als je het product meer aandacht wilt geven, dan kun je er ook voor kiezen om een betaald pakket af te nemen.

Selecteer het type

Events

events

De optie events wordt gebruikt voor online ‘live’ lessen, zoom calls, opleidingen, cursussen en workshops die op een bepaalde datum van start gaan. Je kunt hier het aantal tickets toevoegen dat je via ons platform wilt verkopen. De datum wordt toegevoegd aan de Mindtreat en onze bezoekers kunnen ook op deze datum zoeken.

Product

product

Als je een Mindtreat wilt toevoegen waarbij onze bezoeker meteen van start kan gaan, dan selecteer je de optie ‘product’. Deze optie is geschikt voor online workshops, cursussen, masterclasses, e-books en abonnementen zonder datum. Na aanschaf is dit product direct beschikbaar.

Stap 1 Basis

stap 1

Titel/beschrijving

Op deze plek vul je de titel/naam van de Mindtreat in. Gebruik een titel met woorden waar je op gevonden wilt worden.

Categorie

Maak een keuze uit verschillende categorieën. Staat jouw gewenste categorie er niet tussen? Selecteer dan “overige” en stuur ons een mailtje met de gewenste categorie.

Product categorie

Maak een selectie uit het soort product dat je aanbiedt.

Keywords

Voeg optioneel keywords toe. Zorg ervoor dat je na elk keyword direct een komma plaatst en een spatie voor het volgende keyword. Keywords zorgen ervoor dat je op de betreffende woorden op ons platform gevonden wordt.

Stap 2 Beschrijving

stap 2 1

Beschrijving

Hier is de ruimte waar je de tekst kwijt kan. We willen je vragen om niet dezelfde tekst over te nemen van je website omdat Google dan jouw pagina op Mindtreatz niet of slecht indexeert. Het beste is dus wat zinnen en woorden aan te passen en de volgorde iets te veranderen. Links mogen enkel geplaatst worden naar bestaande pagina’s binnen Mindtreatz en niet naar eigen of andere pagina’s. We houden ons het recht om de tekst en de opmaak aan te passen.

Video

Het is mogelijk om een introductie video toe te voegen. Hierdoor kunnen onze bezoekers direct kennis met jou en/of je diensten maken. In dit vakje kun je een Youtube url plaatsen.

Ga naar Youtube. Onder de video zie je het volgende:

Delen

Hier selecteer je DELEN, hierna zie je de volgende link:

Youtube link

Deze kopieer je vervolgens naar het tekstveld en dan zal jouw video zichtbaar zijn. Enkel video’s die op YouTube staan, kunnen op ons platform vertoond worden.

Stap 3 boeking

Stap 3

Prijs incl. btw

Voeg de prijs toe inclusief BTW. 

BTW percentage

Selecteer het BTW-percentage dat van toepassing is op jouw product of dienst.

Keur meteen goed

Wanneer je deze optie aanvinkt, hoef je de bestelling of reservering niet meer goed te keuren. De reservering of aankoop staat dan vast. Deze optie werkt het beste met een betaallink.

Wil je een event toevoegen en eerst kijken of er plek is? Dan kun je deze optie aanvinken. Dit zorgt ervoor dat je de reservering eerst goed kan keuren. Je stuurt ze dan later de gegevens voor de betaling.

Betaallink

Voeg een betaallink toe. Deze betaallink verschijnt na de checkout zodat onze bezoekers direct aan jou kunnen betalen. Er zijn verschillende opties om een betaallink aan te maken. Bekijk deze link voor meer informatie over betaalmogelijkheden.

Stap 4 Afbeeldingen

Stap 4

Via deze stap kun je afbeeldingen toevoegen aan je Mindtreat. We selecteren zelf een foto voor jouw Mindtreat. Mocht je graag een eigen foto toevoegen dan kun je dat hier doen. We kunnen de afbeelding dan desgewenst in de tekst toevoegen. Het formaat van de hoofd afbeelding is 750 x 500 pixels. 

Stap 5 Teacher

stap 5

Van deze optie kun je gebruikmaken maar het hoeft niet. Het geeft je de gelegenheid wat meer te vertellen over jezelf en andere teachers of auteurs. De teachers kun je toevoegen via het dashboard. Bij deze optie kun je een teacher selecteren welke je eerder hebt toegevoegd. Handig, want op deze manier hoef je deze informatie maar één keer toe te voegen en kun je het in meerdere Mindtreatz terug laten komen. De teachers kun je toevoegen via het dashboard.

Stap 6 Locatie

Stap 6

In stap 6 is het mogelijk om een locatie toe te voegen aan een Mindtreat. Doe dit echter alleen als hetgeen je aanbiedt een connectie heeft met de locatie. Voor online events en cursussen is het bijvoorbeeld niet zinvol om een locatie toe te voegen, maar voor een les of behandeling op een locatie juist wel. Onze bezoekers kunnen via deze optie ook meteen een route berekenen.

Adres

Hier vul je de straatnaam in met het nummer en dan een komma en de woonplaats. Gebruik vervolgens enter. Er verschijnt dan een lijst met adressen waaruit je een keuze dient te maken.

Provincie

Door de provincie toe te voegen komt jouw Mindtreat naar voren als men zoekt op provincie.

Longitude & Latitude

Deze worden automatisch ingevuld wanneer je het adres invult

Stap 7 Voorwaarden

Het is mogelijk om via het Dashboard voorwaarden toe te voegen. Via deze stap kun je de voorwaarden selecteren. Het is mogelijk om verschillende voorwaarden toe te voegen. In de voorwaarden staan de volgende dingen vermeldt:

 • hoe de Mindtreat betaald gaat worden. Bijvoorbeeld via een betaallink, tikkie of betaling op locatie
 • in het geval van een online cursus wanneer en hoe men toegang krijgt de cursus
 • wat gebeurt er als je niet kunt leveren? Bijvoorbeeld geld terug of een andere datum
 • wat gebeurt er als de klant wilt annuleren? Hoeveel tijd moet dit van tevoren, bijvoorbeeld 24 uur
 • wat gebeurt er als de klant niet tevreden is

Door het goed invullen van de voorwaarden weten onze bezoekers op voorhand waar ze aan toe zijn. Door het accepteren van onze voorwaarden gaan ze tevens akkoord met de door je gestelde voorwaarden.

Stap 8 Publiceren

Wanneer je onderaan de pagina klikt op de button ‘vraag publicatie aan’, kom je op een pagina waarin de informatie die je hebt opgegeven zichtbaar is. Kijk deze nog goed na. Wanneer je deze bevestigt, krijgen wij een mail binnen om de publicatie te beoordelen. We kunnen zonder opgaaf van reden de volgende onderdelen aanpassen:

 • spelfouten
 •  tutoyeren, we spreken onze bezoekers graag met ‘je’ aan
 • SEO optimalisatie, hierbij kunnen we extra zoekwoorden toevoegen aan de tekst of bestaande woorden vervangen
 • opmaak aanpassen door meer of minder gebruik te maken van alinea’s
 • toevoegen of wijzigen van de afbeeldingen
 • tekst langer maken of inkorten wanneer wij dat nodig achten

 

Wanneer de publicatie online gaat krijg je direct een mail. Als je vind dat wij de tekst niet goed hebben aangepast dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.