Astrologie cursus online – geboortehoroscoop

In deze astrologie cursus online leer je in 6 weken de basis van de astrologie. Hierdoor  leer jij zelf je eigen geboortehoroscoop interpreteren. Astrologie is één van de mooiste en diepzinnigste methodes om jezelf beter te leren begrijpen. Aan de hand van je geboortehoroscoop ontdek je vanalles over je karakter, gezondheid en relaties.

Ben jij op zoek naar wie jij nu werkelijk bent?

 • Je hebt een wat onbestemd gevoel. Je hebt het idee dat je stilstaat en zoekt naar antwoorden binnen jezelf.
 • Je vraagt je af of je al je mogelijkheden benut.
 • Je vraagt je af of je niet méér uit jezelf kunt halen.
 • Je vindt het lastig om te bepalen wat je talenten zijn.
 • Je loopt tegen bepaalde patronen en blokkades aan.
 • Je voelt je vaak angstig of onzeker op bepaalde gebieden in je leven.

Zijn deze punten voor jou herkenbaar? Dan is het tijd om je eens te verdiepen in jouw persoonlijke astrologische geboortehoroscoop. Onduidelijkheden op het gebied van werk, je levensdoel en je persoonlijke ontwikkeling kun je hierdoor allemaal helder krijgen. Het helpt je begrijpen waarom je op een bepaalde manier in elkaar zit en hoe je keuzes maakt die echt bij jou passen. Het is daarom een geweldig hulpmiddel om jezelf en eventueel ook anderen in kaart te brengen en het wordt al duizenden jaren gebruikt door mensen die op zoek zijn naar antwoorden in zichzelf.

Het is een prachtig instrument om jezelf te begrijpen, zodat je je meer bewust wordt van storende patronen en deze blokkades om kunt zetten naar groei en ontwikkeling.

Na het volgen van de cursus kan jij o.a. dit uit je geboortehoroscoop halen:

 • Hoe jij omgaat met gevoel en veiligheid
 • Wat je verwacht van relaties
 • Hoe je overkomt op anderen tijdens een eerste contact
 • Wat je talenten en sterke punten zijn
 • Wat je zwakke punten zijn en waar je tegenaan loopt

Ook onduidelijkheden op het gebied van werk, je levensdoel en je persoonlijke ontwikkeling kan jij aan het einde van deze cursus uit je geboortehoroscoop halen. Je begrijpt beter hoe jij in elkaar zit en hoe je keuzes maakt die echt bij jou passen.

Wat krijg je bij deze 6 weekse Astrologie cursus online – geboortehoroscoop?

 • Toegang tot een online cursus met 9 modules
 • Ruim 53 video’s met astrologische basis kennis
 • 1 astrologisch basishandboek met uitleg over de planeten, tekens, huizen en aspecten (97 pagina’s)
 • 1 werkboek met werkbladen waarmee je je kennis kunt testen (68 pagina’s)
 • 1 receptenboek waarin de uitwerking van alle planeten in tekens helemaal is uitgeschreven
 • Een geboortehoroscooptekening uit astrologisch programma Solar Fire
 • Toegang tot het besloten FB account waarin je contact kunt maken met andere cursisten
 • Begeleiding van een ervaren astrologe

Modules:

Module 1 : Inleiding

In deze module van 20 minuten word je welkom geheten, wordt het doel van de cursus duidelijk gemaakt en leg ik je uit hoe deze cursus werkt.

Module 2 : Achtergrond astrologie

In deze module (12 minuten) wordt uitgelegd wat astrologie is, vertel ik je meer over de geschiedenis van de astrologie en hoe astrologie werkt.

Module 3 : De Geboortehoroscoop

In deze module (14 minuten) leer je wat een geboortehoroscooptekening is, hoe je aan je geboortehoroscooptekening komt en waar deze uit bestaat.

Module 4 : Elementen en kruizen

In deze module (17 minuten) leer je alles over de 4 elementen vuur, water, aarde en lucht. Daarnaast ga je meer leren over de kruizen en polariteiten.

Module 5 : De tekens

Deze module (39 minuten) gaat over de 12 verschillende astrologische tekens. Van Ram tot en met Vissen. De basiseigenschappen van ieder teken worden besproken alsmede de plus- en minpunten.

Module 6 : De huizen

Deze module (44 minuten) gaat over de 12 verschillende astrologische huizen. De basiseigenschappen van ieder huis worden doorgenomen en aan het einde volgt een opdracht waarbij jezelf de huizen in jouw geboortehoroscoop gaat duiden.

Module 7 : De planeten

In deze module (50 minuten) worden alle tien planeten behandeld. Van de Zon tot en met Pluto. De positieve en de negatieve eigenschappen van iedere planeet worden besproken en aan het einde van de module ga je zelf de planeten in jouw eigen geboortehoroscoop duiden.

Module 8 : De aspecten

In deze module (50 minuten) wordt uitleg gegeven over de aspecten in een geboortehoroscoop. Daarnaast worden alle 6 de majeure aspecten behandeld en wordt uitleg gegeven over hoe je een aspect duidt.

Module 9 : Duiden

In deze laatste module (33 minuten) wordt uitgelegd hoe je alle puzzelstukjes combineert en er één compleet verhaal van maakt.

Deze cursus is geschikt voor jou als je meer wil leren over astrologie en je nog echt een beginner bent op dit gebied. Als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je je leven graag bewust creëert. Je vindt het leuk om je in jezelf te verdiepen en om nieuwe dingen te ontdekken over jezelf.  Als je gelooft en vertrouwt dat een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling de beste manier is om je geld uit te geven, omdat het altijd weer naar je terugkomt.

Share :

Teacher

Leida Groot

Opleiding & Kennis - Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit - Twee jaar lang privéles gehad in de Psychologische Astrologie - Cursussen gevolgd aan de Astrology University - Volgt nu de 5-jarige Astrologie Opleiding van Ishtar
Voorwaarden

Nadat je de cursus hebt betaald krijg je direct per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd. Hiermee kun je inloggen en onmiddellijk de cursus volgen. Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz